apartamente dorobanti

Apartamente Dorobanti

Zona de apartamente Dorobanti – Primaverii, zona rezidentiala premium a Capitalei

Zona de apartamente Dorobanti – printre cele mai dezirabile cartiere rezidentiale ale Capitalei

Cumpararea sau inchirierea unui apartament in zona de apartamente Dorobanti prezinta multiple avantaje, dintre care amintim: apropierea de Parcul Herastrau si Parcul Floreasca, finisajele si dotarile de calitate superioara, spatii interioare generoase, vecintatea celor mai bune restaurante, centre de relaxare, magazine de lux, dar si a celor mai cautate scoli din capitala.

Imobilele exclusiviste din zona Dorobanti ofera proprietarilor dotari precum sali de fitness, saune si zone spa, gradini, terase si spatii de destindere. Aproape toate cladirile rezidentiale au supraveghere video si paza permanenta, precum si parcari subterane pentru automobilele dumneavoastra. Apartamentele din Dorobanti dispun de spatii interioare generoase, suprafetele au placari cu materiale de buna calitate (lemn, piatra, granit, marmura etc) si de cele mai multe ori au terase largi, ideale pentru relaxare.

Atractia principala a zonei Dorobanti o reprezinta arhitectura absolut fascinanta pe care o puteti intalni: cladiri vechi cu o arhitectura somptuoasa ce alterneaza cu imobile noi, cu arhitectura moderna si eleganta. Calea Dorobanti este una dintre cele mai vechi artere din Bucuresti; inca de la inceput aceasta a fost considerata si conceputa ca una exclusivista.

Pe langa arhitectura si frumusetea zonei, aici se afla unele dintre cele mai bine clasificate localuri, restaurante a la carte si magazine de lux. Veti iubi plimbarile pe stradutele inverzite si cochete, veti fi fascinati de Piata Dorobanti, vestita pentru produsele sale, produse pe care uneori nu le veti gasi in alte locuri. Oricat de idilic ar suna, veti iubi orice colt al unei zone atat de frumoase care ascunde cladiri cu istorie, precum Colegiul National “Ion Luca Caragiale” sau liceul “Alexandru Vlahuta”.

Trebuie amintit si faptul ca zona de apartamente Dorobanţi dispune de toate utilităţile tehnico-edilitare, iar transportul în comun este asigurat de o linie de metrou şi autobuze care, împreună, leagă eficient zona de restul oraşului.

Cartierul este unul dintre cele mai linistite si verzi din capitala,  solicitat de diplomati si expatriati. Prin urmare, cumpararea de apartamente Dorobanti se poate transforma intr-o investitie imobiliara rentabila.

Nordis va pune la dispozitie un portofoliu foarte bogat de apartamente in Dorobanti precum si experienta noastra de peste 10 ani in domeniul rezidential high-end.

Va invitam sa alegeti apartamentul ideal pentru dumnevoastra din selectia de Apartamente Dorobanti!

# apartamente dorobanti