Millo Village

Millo Village – “locul in care inca se mai poate iesi la joaca pe strada”, a fost ideea de la care am plecat in momentul in care am ales sa construim Millo Village.

Familia este locul in care obiceiurile, trasaturile de caracter si ambitiile personale primesc o noua directie, de aceea la Millo Village veti gasi toate elementele necesare pentru a cladi un camin fericit.

Pentru aceasta am creat un hobby room cu suprafata de peste 30 mp in care puteti impartasi bucuriile cu cei dragi, un loc de joaca spectaculos, in interiorul complexului, in care copii dumneavoastra se pot dezvolta armonios, dar si spatii vitrate dispuse pe toata inaltimea camerelor, pentru ca lumina naturala este importanta pentru o viata sanatoasa.

Pe langa acestea am adaugat, pentru confortul si siguranta dumneavoastra, incalzire in pardoseala si un sistem termoizolant compus din polistiren expandat de 15 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge.

Ansamblul este format din 44 de vile: 10 constructii a cate doua locuinte cuplate si 4 imobile a cate sase locuinte insiruite, structurate P+1+M. Fiecare vila se vinde impreuna cu doua locuri de parcare.

Vilele au fost gandite pentru a satisface nevoile unei familii moderne, pentru a fi practice, durabile, luminoase si spatioase.

Pentru ca ne dorim ca prin fiecare detaliu sa atingem toate aspectele care tin de un mod de viata relaxat, modern si accesibil, casele cuplate din cadrul ansamblului vor beneficia de sisteme “Smart Home” cu funcții centralizate și comandate direct de pe orice device (smartphone, tableta).

Cand ne gandim la beneficiile oferite de o casa inteligenta, siguranta si confortul dumneavoastra sunt puse pe primul loc: incepand cu securitatea proprietatii, senzorii de inundatie si detectoarele de fum, pana la sistemul de iluminare, totul poate fi programat si personalizat in avans, conform nevoilor dumneavoastra.

Tot la capitolul beneficii trebuie sa reamintim de reducerea costurilor de intretinere, datorata consumului eficient de energie.

Puncte de interes

Timp liber:

Padurea Andronache

Padurea Cretulescu

Gradina Zoologica

Shopping:

Promenada Mall

Pipera Plaza

Business:

Aurel Vlaicu

Pipera