Proiecte exclusive

Nordis Residence - Grant Home

Nordis Residence - Grant Home

Nordis Residence – Grant Home este un proiect rezidențial, construit cu responsabilitate față de mediu, care beneficiază de o locație privilegiată, în apropierea celui mai nou pol de business al capitalei.

Nordis Residence - Herastrau Park

Nordis Residence - Herastrau Park

Nordis Residence – Herastrau Park este un proiect rezidential Premium, localizat in zona de Nord, ce imbina preocuparea pentru estetic cu grija pentru functionalitate, eficienta si protejarea mediului.

Nordis Residence - Privighetorilor

Nordis Residence – Privighetorilor este un proiect cu 20 de apartamente, situat in zona Baneasa – Iancu Nicolae. Proiectul se afla in faza de constructie.

Nordis Residence Baneasa Sisesti

Nordis Residence – Baneasa – Sisesti este un proiect rezidential situat in zona de nord a Bucurestiului. Ansamblul va avea 68 de apartamente cu 3 si 4 camere.

High Residence

High Residence este ansamblul Premium, situat in cea mai buna zona rezidentiala din Bucuresti, zona Soseaua Nordului, in imediata vecinatate a Parcului Herastrau.

Park Residences 5

Finalizat in 2015, Park Residences 5 este un ansamblu elegant de locuinte, situat in zona de Nord a Bucurestiului, in zona Piata Presei Libere – Lacul Baneasa.

Park Residences 4

Cu o arhitectura moderna, finisaje din clasa premium, localizat in Herastrau – Soseaua Nordului, Park Residences 4 este un proiect finalizat in 2013.