Apartament de inchiriat Aviatorilor

Nordis va prezinta spre inchiriere un apartament cu 2 camere (transformat din 3 camere), ce beneficiaza de finisaje premium, situat intr-un imobil tip vila din zona rezidentiala Aviatorilor. Imobilul este structurat P+2, apartamentul fiind situat la etajul 1.

Apartamentul prezentat are o suprafata construita de 102 mp si utila de 85 mp, cu urmatoarea compartimentare: living (18 mp) deschis catre zona de dining (23 mp), bucatarie inchisa (12 mp), dormitor (18 mp), baie cu cabina de dus (8 mp), dressing (4 mp) si hol (3 mp). Apartamentul beneficiaza de asemenea de 3 balcoane (4mp, 6 mp si 3 mp), unul cu vedere catre strada, celelalte 2 cu vedere catre gradina comuna. Spatiul este luminos, finisajele folosite sunt de cea mai buna calitate, iar apartamentul se poate inchiria atat mobilat cat si nemobilat.

Apartamentul are o locatie ideala, in imediata vecinatate a Parcului Herastrau si a statiei de metrou Aviatorilor, fiind potrivit atat pentru activitatea de office cat si pentru rezidential.
La etajul al doilea al vilei se afla un apartament identic din punct de vedere al compartimentarii, care poate fi inchiriat impreuna cu acesta sau separat.

Avantaje si Facilitati

  • Mobilat
  • Complet
  • Lux

Pozitionare pe harta