Apartament de inchiriat in Dorobanti

Nordis va prezinta, spre inchiriere, un apartament cu cochet de 2 camere, nou renovat, localizat la etajul 4 al unui imobil din zona rezidentiala Dorobanti, la cateva minute de Piata Dorobanti.
Imobilul a fost construit in 1998, dispus S+P+4, beneficiaza de gradina privata si paza pe timpul zilei, lift, parcare subterana/garaj.

Apartamentul are vedere libera si se inchiriaza complet mobilat si utilat, are suprafata totala de 100 mp, din care 83 utili interiori. Compartimentarea este semidecomandata, spatiul interior, ce beneficiaza de ferestre mari, este impartit in: living de 28 mp, bucatarie inchisa, dormitor de 26 mp, baie matrimoniala cu cada si toaleta serviciu, dar si 2 terase acoperite, o terasa cu iesire din living si bucatarie si a doua ce deserveste zona de noapte. In urma renovarii, apartamentul a fost dotat cu mobilier Mobexpert, spatii depozitare generoase, bucatarie echipata inclusiv cu masina de spalat vase, parchetul din lemn a fost reconditionat si ferestrele, de asemena. Ambele camere au aparatura A/C noua.
In parcarea subterana a imobilului, aveti la dispozitie un loc de parcare pentru masina dumneavoastra.

Locatia apartamentului, in imediata vecinatate a Pietei Dorobanti, asigura o conexiune excelenta cu zona centrala dar si zona de nord, parcuri, centre comerciale si restaurante si cafenele populare in zona.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Complet
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta