Apartament de inchiriat in zona Herastrau

Nordis are placerea, sa va prezinte, pentru inchiriere, un apartament exclusivist cu 3 camere intr-un imobil elegant situat in zona Herastrau – Soseaua Nordului. Imobilul are o arhitectura moderna, dispune de multiple facilitati, precum: paza permanenta, supraveghere video, o pozitie excelenta pentru a va asigura un confort sporit fata de Parcul Herastrau.

Apartamentul se afla la etajul trei, are o impartire functionala si spatii vitrate largi, rezultatul fiind un spatiu aerisit si luminos. Suprafata utila este de 95 mp si este impartita astfel:
– zona de zi, formata din living luminos, bucatarie inchisa si mobilata;
– zona de noapte, despartita de cea de zi prin holul ce dispune de multiple spatii de depozitare, cuprinde doua dormitoare spatioase, modern mobilate, o baie, dressing, o terasa.

Finisajele folosite, mobilierul si obiectele sanitare sunt de foarte buna calitate, atent selectate in vederea evidentierii spatiului. Complet mobilat si utilat, apartamentul este potrivit mutarii imediate a viitorilor chiriasi.

Proprietatea are alocat un loc de parcare subteran.

Parcul Herastrau este chiar la iesirea din bloc, alaturi de restaurante exclusiviste, cluburi mondene, lounge-uri intime, precum si scoli, gradinite, centre medicale, centre spa.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Pază permanentă
  • Mobilat
  • Complet

Pozitionare pe harta