Apartament de Vanzare – 2 Camere – Baneasa, Petrom City

Nordis va prezinta, spre vanzare, un apartament cu 2 camere situat intr-un complex rezidential din zona Baneasa – Petrom City. Imobilul a fost finalizat recent, in 2018 si este structurat S+P+4.

Apartamentul este spatios, are o suprafata utila interioara de 55 mp, impartit in living cu bucatarie deschisa (exista posibilitatea de a fi inchisa cu sticla), un spatiu pentru dressing in zona de intrare, dormitor, baie si o terasa in suprafata de 40 mp. Finisajele alese sunt de buna calitate, dar exista posibilitatea de a va personaliza finisajele, apartamentul fiind momentan la stadiul de gri (poate fi achizitionat complet finisat, cu usi de interior, la pretul de 94.000 Euro).

Structura de rezistenta a imobilului este pe sistem din cadre si grinzi de beton armat (B400) cu compartimentari perimetrale si in interior din BCA 25cm / 10 cm si izolare exterioara cu termosistem EPS 120 cu grosimea de 10 cm.
Instalatiile sanitare sunt realizare din PPR verde – Romstal si calorifere din otel – Romstal, apartamentul fiind utilat cu centrala termica proprie marca Buderus.

Tamplaria montata este din pvc – culoare wenge, Salamader FourSeasons, LowE, pentacamerala, cu doua foi de geam.
Usa de intrare in apartament este metalica, marca Pinum.

Pentru masina dumneavoastra va sta la dispozitie un loc de parcare subteran, inclus in pretul de achizitie.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Acoperiș
  • Mobilat
  • Nemobilat

Pozitionare pe harta