Apartament de vanzare Calea Dorobantilor – Romana

Nordis va prezinta spre vanzare o investitie excelenta intr-un apartament cu 2 camere situat in imobil nou, construit in 2012, din zona rezidentiala Romana, in apropiere de ASE, British Council, Ambasada Turciei, Caderea Bastiliei. Imobilul este un proiect rezidential elegant ce beneficiaza de lift hidraulic, structurat S+P+5.

Apartamentul de vanzare se afla la etajul 2, are o suprafata utila totala de 85 mp, din care utili interiori aprox. 67 mp si balcon de 6 mp, o terasa de 16.7 mp. Spatiul este functional impartit astfel: hol acces catre livingul de 24.5 mp, bucatarie inchisa de 7.05 mp – echipata inclusiv cu masina de spalat vase, vesela, pahare, tacamuri etc, hol secundar, toaleta in care este montata si masina de spalat, dormitor matrimonial de 17 mp, baie cu cada. Apartamentul dispune de finisaje clasa premium si se promveaza spre a fi vandut complet mobilat si utilat, avand parchet in living si dormitor, TV, canapea si fotolii, biblioteca, masa dining pentru 6 persoane, bucatarie echipata complet, centrala termica proprie, dormitor cu spatii multiple pentru depozitare, cu baie proprie echipata cu cada si toaleta secundara. Exista A/C atat in dormitor – care este expus catre vest, si este foarte luminos, dar si in sufrageria ce beneficiaza de dubla expunere nord-est, mai bine luminat natural mai ales in prima parte a zilei.

Acest apartament este inchiriat de la 1.10.2017 si se poate vinde doar ca investitie, chiriasul fiind contractat pe o perioada de 1 an cu prelungire.

Apartamentul are o locatie excelenta in apropierea ambasadelor, o zona centrala si linistita, conectata la mijloace de transport, in zona fiind magazine si restaurante populare si de lux, piata, centre medicale, gradinite si scoli etc.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Complet
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta