Apartament de vanzare Calea Victoriei

Nordis are placerea de a va prezenta un proiect premiat, ce se incadreaza in standardele premium ale imobilelor rezidentiale din zona ultra-centrala, Piata Victoriei – Calea Victoriei. Aceasta zona ultracentrala a Capitalei ofera acces imediat spre metrou, muzee, restaurante si cladiri de referinta arhitecturala.

Imobilul este unul de mici dimensiuni, are termen de finalizare decembrie 2017 si dispune de 21 de unitati, parcare subterana, lift privat cu acces direct in apartament si o serie de alte avantaje constructive si arhitecturale.
Apartamentul prezentat se afla la etajul 3, are o dispunere semi-decomandata – cu bucatarie deschisa, 2 balcoane si acces din living catre o logie de 15mp.

Suprafata utila, ingenios impartita, are 88.69mp, 4 camere, 2 bai utilate complet, sistem smart-home pentru incalzire/racire si va beneficia de finisaje precum: pereti de compartimentare in dublu-strat, pardoseala fono-izolanta, parchet din lemn masiv, usi metalice de intrare rezistente la foc, tamplarie de aluminiu, sistem de aer conditionat tip multisplit, centrala incalzire BUDERUS de imobil, incalzire electrica.
Va puteti alege culorile si finisajele dintr-o gama restransa si de calitate superioara, oferite de catre dezvoltator in pretul de achizitie la cheie.
Apartamentele au dispunere NORD-SUD iar zona de zi are expunere catre sud. De altfel, ferestrele au deschidere din podea pana in tavan, aspect de confera un grad ridicat de luminozitate si impresia unui spatiu generos.

Pretul unui loc de parcare in parcare tip KLAUS este de 15,000 euro+TVA.
Pretul apartamentului, fara parcare, este de 216.750 euro + TVA.
Imaginile sunt cu caracter reprezentativ si sunt preluate din prezentarea proiectului.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta