Apartament de vanzare Calea Victoriei – Penthouse

Nordis are placerea de a va prezenta un proiect premiat, ce se incadreaza in standardele ridicate ale imobilelor rezidentiale din zona ultra-centrala Calea Victoriei. Aceasta zona protejata a Capitalei ofera acces imediat spre metrou, muzee, restaurante si cladiri de referinta arhitecturala.
Imobilul este unul tip butique, a fost finalizat in 2017 si dispune de 21 de unitati, parcare subterana, lift privat cu acces direct in apartament si o serie de alte avantaje constructive si arhitecturale.

Penthouse-ul prezentat ocupa etajul 5, are 4 camere + birou (Living + dining, 3 dormitoare cu bai proprii), o bucatarie deschisa, ce se poate inchide usor, wc serviciu, 1 terasa la etajul 5 si acces exclusiv catre a doua terasa, deasupra apartamentului, cu acces din exterior, in proprietatea apartamentului.
Suprafata construita totala este de 278.3 mp, din care utili 132.70 mp + terasa 85.10 mp + sera.
Zona de living + dinnig are 38.15 mp, bucataria adauga 10 mp la zona de zi, dormitorul principal are 14.5 mp, cele secundare au 16.5, respectiv 12.75 mp, Biroul este momentan o zona deschisa care se poate separa intr-un mod ingenios.

Finisajele existente sunt clasa premium, sistem smart-home pentru incalzire/racier, pereti de compartimentare in dublu-strat, pardoseala fono-izolanta, parchet din lemn masiv, usi metalice de intrare rezistente la foc, tamplarie de aluminiu, sistem de aer conditionat tip multisplit, centrala incalzire BUDERUS de imobil.
De altfel, penthouse-ul se vinde finisat complet si mobilat ca in imaginile de prezentare.

Pretul unui loc de parcare in parcare tip KLAUS este de 15,000 euro+TVA.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta