Apartament de vanzare Cismigiu – Berthelot, Ideal birou / showroom

Nordis va prezinta, spre vanzare, un spatiu situat in imobil nou din zona Cismigiu, Calea Victoriei. Imobilul este consolidat si renovat in 2016, beneficiaza de supraveghere video, este structurat D+P+1+M, dispunde de 8 unitati in total cu functiune mixta: locuit & birou.

Apartamentul prezentat este situat la Parter si Demisol si este impartit astfel:
Suprafata Utila Totala: 51.73 mp
Parter: Hol la intrare, Bucatarie + Living Room in suprafata de 21.25 mp
Demisol: Hol la baza scarilor cu deschidere inspre: Baia mare, dotata cu cabina de dus, Primul dormitor in suprafata de 11.66 mp; Grup sanitar, al doilea dormitor in suprafata de 8.42 mp.
Acesta este complet mobilat si utilat, cu mobilier si electrocasnice noi.

Apartamentul dispunde de centrala termica proprie, gresie marmorata la bucatarie, parchet laminat de 10 mm, geamuri termopan multicameral, pereti interiori placati cu rigips.
Cladirea este construita din stalpi beton armat si caramida, fundatia este dubla (2m plan vertical x 1,5 m plan orizontal), peretii exteriori au fost ranforsati cu plasa de otel. Pe langa racordarea la distribuitorul de apa din Sect. 1 pentru canalizare si apa, cladirea mai dispune si de un cazan de acumulare cu hidrofor automat, pentru a se asigura o presiune constanta a apei.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta