Apartament de vanzare Dorobanti – British Council

Nordis va prezinta, spre vanzare, un apartament – parter cu gradina, cu 5 camere. Imobilul este de tip vila, construit in perioada anilor 1930-1935, structurat D+P+2, este localizat intr-o zona cu acces privat, retras de la zgomotul strazilor aglomerate, in apropierea Pietei Romana.

Apartamentul prezentat a fost renovat integral in 2017, pastrandu-se elemente precum parchetul din lemn masiv, arcadele specifice arhitecturii vremii, insa instalatiile electrice si sanitare, de incalzire, centrala, ferestrele, finisajele peretilor si ale bailor si mobilierul din bucatarie au fost schimbate pentru a aduce apartamentul la standarde contemporane.
Spatiul interior are suprafata de 167 mp si este impartit nedecomandat, astfel: hol acces principal, living dublu cu zona de dining, bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata, hol secundar cu accesul pe scara secundara, de serviciu, a casei, 3 dormitoare (dintre care unul este matrimonial cu baie proprie), camera tehnica centrala, debara, baie secundara echipata inclusiv cu cabina de dus. Apartamentul este disponibil spre vanzare nemobilat, beneficiaza de pivnita (20mp) si acces catre gradina casei ce are o suprafata aproximativa de 60-70 mp.
Pentru masina dumneavoastra, in vecinatatea imobilului beneficiati de un garaj (in folosinta).

De altfel, vila dispune de paza pe timpul zilei, 7/7, iar apartamentul are instalat si un sistem de alarma.

Locatia este excelenta, intr-o zona linistita si sigura, centrala, in imediata vecinatate se afla restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, Marshal Garden Hotel, British Council, Calea Dorobantilor etc.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Pază permanentă
  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Parțial
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta