Apartament de vanzare Herastrau – Soseaua Nordului

Nordis va prezinta, spre vanzare, un apartament situat intr-un nou complex rezidential din zona Herastrau – Soseaua Nordului. Imobilul, construit in 2016 este structurat P+5.

Conceptul arhitectural prevede o curte interioară, amenajată conform unui proiect elaborat de către o echipă de design interior, cu spații verzi, alei pietonale placate cu piatră cubică, pereți placați cu piatră naturală și iluminare ambientală. Spațiile din exteriorul clădirii vor fi amenajate ca zonă verde, cu gazon și arbuști, iar condominiul va fi împrejmuit de un gard cu elemente decorative din piatră naturală și din metal.

Apartamentul are o suprafata utila de 49 mp si este impartit in living cu bucatarie deschisa, hol cu dressing, dormitor si baie. Apartamentul dispune de finisaje clasa premium.

Pentru masina dumneavoastra puteti achizitiona un loc de parcare in garajul subteran la pretul de 15.000 Euro + TVA, iar pentru depozitare o boxa are pretul de 6.000 Euro + TVA.

Mobila este pentru prezentare si nu este inclusa in pret. Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Apartamentul este potrivit pentru o familie, este situat foarte aproape de parc si puteti beneficia de aerul curat, iar in imediata vecinatate se afla restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Pază permanentă
  • Mobilat
  • Nemobilat

Pozitionare pe harta