Apartament de vanzare Herastrau – Soseaua Nordului

Nordis va prezinta, spre vanzare, un apartament tip duplex situat in imobil rezidential din zona Herastrau – Nordului. Imobilul este unul de 6 etaje si beneficiaza de paza.

Apartamentul are o suprafata utila de 132 mp si este impartit pe doua etaje. Compartimentarea apartamentului este eficienta, la etajul 5 regasim un hol din care avem acces in living ( 50 mp ), bucatarie inchisa ( 17,4 mp ) baie si o terasa. Tot din holul de la intrare coboram la etajul 4, unde gasim o zona mare de depozitare sub scara, dormitorul matrimonial de 30 mp, dormitorul secundar cu baie proprie, o baie cu cada si o terasa. Terasele au o suprafata cumulata de 40 de mp, iar apartamentul dispune de finisaje clasa premium.

Pentru masina dumneavoastra exista un loc de parcare la subsol si oaspetii dumneavoastra pot parca pe locurile din fata imobilului rezervate in acest sens. Exista si o boxa, situata pe casa scarii.

Apartamentul este potrivit pentru o familie, este situat foarte aproape de parc si puteti beneficia de aerul curat, iar in imediata vecinatate se afla restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa.

Avantaje si Facilitati

  • Mobilat
  • Complet
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta