Apartament de vanzare in Cismigiu, parter vila

Nordis va prezinta, spre vanzare, un parter + demisol (partial) renovat, in vila, situat in zona Cismigiu, avand o pozitie exceptionala atat pentru rezidenta cat si pentru birouri.

Vila a fost construita in anul 1900, este o vila reprezentativa, structurata D+P+1E+pod. Suprafata utila ajunge la 185 mp. Proprietatea este foarte luminoasa, pozitionata intr-o zona linistita, verde, aproape de spitale, magazine, parcuri, mijloace de transport, cu vedere direct in Parcul Cismigiu.

Apartamentul disponibil are 5 camere la parter si dependinte la demisolul casei. Compartimentarea are o structura aproape circulara, cu un hall de intrare de 23,90 mp, incaperi de 26, 19, 22.70, 22.40, 13.60, si 15.10 mp. Inaltimea camerelor ajunge la 4 m.
Renovarea a inclus lucrari de consolidare a structurii, reparatii acoperis, a sistemului de burlane si jgeaburi, camasuirea peretilor de contur, inlocuirea sau repararea elementelor structurale de lemn degradate, fara a da un caracter permanent si personalizarea proprietatii. Astfel, apartamentul are un potential atat ca rezidenta, birou sau o folosinta mixta.

Avantaje si Facilitati

  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta