Apartament de vanzare Piata Romana – Ambasada Marea Britanie

Nordis va prezinta spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in zona Romana – Pitar Mos. Imobilul a fost construit in 1970 si beneficiaza de lift, localizat pe o strada linistita, vedere stradala si nu este incadrat in clasele de risc seismic.

Apartamentul prezentat are o suprafata utila de 62 mp, se vinde mobilat si utilat complet, echipat cu 2 aparate de aer conditionat, centrala de apartament, tamplarie aluminiu si geamuri termopan si finisat la standard contemporan, izolat termic si fonic pe interor. Spatiul interior este impartit astfel: din holul de intrare se ajunge in dreapta in dormitorul mobilat cu pat dublu, dulap haine, birou amenajat in balconul deschis, in stanga intrarii se afla zona de living mobilata cu o canapea Mobexpert, bar si corpuri media, TV smart. Langa living este baia echipata cu cabina de dus, bucataria inchisa are mobilier in stare excelenta si a fost facuta pe comanda pentru a optimiza spatiul existent. De altfel, tot apartamentul are aceeasi linie de mobilier, viitorul cumparator poate folosi proprietatea in starea in care este pentru a inchiria pe termen lung pentru o chirie de 600-650 euro / luna sau scurt, in sistem hotelier.

Locatia apartamentului este ultracentrala, in preajma restaurantelor cu renume, centre universitare si scoli, ambasade, metrou etc.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Complet
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta