Apartament de vanzare Romana

Nordis va prezinta, spre vanzare, un apartament cu 3 camere, situat in imobil nou din zona Romana. Imobilul este structurat P + 4+5R si este finalizat in 2017, avand lift, parcare subterana, interfon, paza.

Apartamentul prezentat are o suprafata utila interioara de 88,19 mp si se afla la parter, beneficiaza de o curte proprie in suprafata de 70 mp. Compartimentarea actuala are 2 dormitoare generoase de aproape 17 mp, 2 bai complete, bucatarie deschisa / inschisa, living 25,56 mp. Alte modificari ale peretilor interiori nu schimba pretul de achizitie.
Apartamentul dispune de o suprafata generoasa si se vinde partial finisat: perete gletuit si finisat la alb, usa de intrare, ferestre Schüco, instalatie electrica.
Blocul are centrala termica comuna, fiecare cumparator avand posibilitatea sa-si aleaga tipul de incalzire (pardoseala sau calorifere).

Accesul in parcarea subterana se face cu platforma -ift. Locul de parcare se achizitioneaza separat la pretul de 17.000 euro.

Imobilul are 11 apartamente in total, la parter fiind 2 apartamente cu terase de 70, respectiv 100 mp.
Apartamentul are orientare nord-vest: sufragerie+bucatarie – nord si dormitoare – vest.

Pretul nu presupune TVA, vanzatorul fiind persoana fizica.

Locatia excelenta, situat la 10 min. de metrou, universitati si centre medicale: Piata Romana, Polona, Dacia, Sos. Stefan Cel Mare.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Pază permanentă
  • Interfon

Pozitionare pe harta