Apartament duplex de vanzare in zona Aviatorilor

Nordis va prezinta, spre vanzare, un apartament tip Duplex, situat pe Bulevardul Aviatorilor stradal la o distanta de 200 de metri de parcul Herastrau. Apartamentul este pozitionat strategic departe de zgomotul traficului, avand o vedere buna peste casele din zona Aviatorilor.

La primul etaj gasim un hol cu dressing si grup sanitar iar scara catre urmatorul etaj este pozitionata in apropiere, pentru un acces facil catre al doilea etaj. Odata intrat in spatiu vei aprecia spatiul amplu din living unde incape usor o masa mare de dining si o zona de canapele, mobila de living si chiar un birou iar bucataria se acceseaza usor datorita usilor glisante.

La al doilea etaj se ajunge pe scara bine iluminata, intr-un hol din care accesam 3 dormitoare, din care unul cu baie en suite iar celelalte 2 cu o baie pe hol.

Tot spatiul este foarte bine iluminat natural iar spatiile sunt generoase.

Pentru masinile dumneavoastra exista un loc de parcare la subsol si un loc de parcare exterior.

Apartamentul este potrivit pentru o familie, este situat foarte aproape de parc si puteti beneficia de aerul curat, iar in imediata vecinatate se afla restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa, adica toate necesitatile vietii moderne.

Avantaje si Facilitati

  • Mobilat
  • Complet
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta