Duplex cu 3 camere de inchiriat Universitate

Nordis va prezinta un apartament de inchiriat in zona Universitate, la 3 min. de mers pe jos de Piata Rosetti, in imobil nou. Duplexul are 3 camere, o suprafata de 122 mp + 48 mp terasa si se inchiriaza complet mobilat. Acest apartament este situat la ultimele 2 niveluri ale unui imobil cochet S+P+5E.

Spatiul impresioneaza prin suprafata generoasa dar si prin spatiile vitrate largi, vederea frumoasa catre zona de case invecinata. In ceea ce priveste compartimentarea, cei 170 de mp sunt structurati astfel incat sa ofere o foarte buna optimizare a spatiului, separand zona de zi de cea de noapte.
– etaj 4 – zona spatioasa de zi, formata din living luminos, cu acces catre terasa, bucatarie deschisa, mobilata si utilata inclusiv masina de spalat vase, grup sanitar pentru oaspeti.
– etaj 5 – zona de noapte, impartita in 2 dormitoare cu bai proprii, o zona dressing pentru dormitorul matrimonial. Dormitoarele au mocheta alba de calitate superioara.

Incalzirea este centralizata iar zona de parchet acopera sistemul de incalzire in pardoseala.

Apartamentul se afla la a2-a inchiriere si este foarte bine intretinut.

Pentru masina dvs. va este oferit un loc de parcare in garajul subteran, in sistem Klaus.

Apartamentul este potrivit pentru o familie fiind situat intr-o zona ultracentrala, direct conectata cu toate mijloacele de transport in comun si beneficiind de facilitati si atractii urbane precum scoli, gradinite, restaurante, universitati, muzee, ambasade etc. Ca repere ale zonei, la 5 min de mers pe jos de la imobil, sunt Teatrul National si Opereta, Intercontinental, Colegiul Spiru Haret, Piata C.A. Rosetti.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Complet
  • Lux
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta