Imobil de vanzare in zona Dorobanti

Nordis prezinta, spre vanzare, un imobil de birouri situat in zona Dorobanti. Imobilul construit in 2012, dupa cele mai inalte standarde dispune de o arhitectura moderna, beneficiaza de paza si supraveghere video si este structurat D+S+4.

Suprafata utila este de 1100 mp si este structurata pe 4 etaje astfel incat, pe fiecare etaj sa poti beneficia de un mediu de afaceri prielnic, de un spatiu de lucru cat mai placut.

Demisol: parcare subterana unde sunt disponibile, pentru masinile dvs., 8 locuri de parcare, camere de depozitare.

Parter: receptie moderna ce ofera tehnologia necesara desfasurarii tuturor activitatilor zilnice, doua sali de conferinta spatioase dotate cu finisaje clasa premium, grup sanitar, 2 terase.

Etajele 1,2 si 3: compartimentate diferit, birouri spatioase si luminoase dotate cu mobilier de calitate, ce ofera confortul necesar unei zi de munca la birou, 2 grupuri sanitare si o terasa pe fiecare etaj.

Etajul 4: 2 grupuri sanitare, dressing, hol, birou spatios (58,67 mp), terasa in suprafata de 30.47 mp.

Imobilul dispune de finisaje clasa premium, arhitectura moderna, lift si spatiu verde, imobil ce va satisface cu siguranta pretentiile viitorului proprietar.

Imobilul este situat in apropiere de mijloace de transport in comun, intr-o zona ce nu are nevoie de prezentare. In imediata vecinatate se afla restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa adica toate necesitatile vietii moderne.

Avantaje si Facilitati

Pozitionare pe harta