Imobil de vanzare zona Floreasca

Nordis va prezinta, spre vanzare, un imobil structurat S+P+4+5R situat in zona Floreasca. Construit in 2012 pe o structura de cadre si stalpi de beton, cu dstinatie rezidentiala premium, este compartimentat astfel:

– Parterul in suprafata de 220 mp construiti este format din open space, bucatarie, camera, 2 bai si mai multe terase (inchise in termopan de aluminiu, structura usoara), ele pot fi folosite ca si camere, fiind foarte bine izolate si incalzite. In afara lor mai sunt si terase deschise si o zona de depozitare

– Etajele 1, 2 si 3 sunt identice si formeaza cate un apartament de 3 camere pe etaj. Suprafata construita este de 137 mp si este compus din living, bucatarie inchis, hol, dormitor matrimonial cu baie proprie, dormitor si baie.

– Etajele 4 si 5 formeaza un duplex penthouse in suprafata construita de 254 mp (134 mp – etajul 4 si 120 mp – etajul 5), format din: etaj 4: living, bucatarie inchisa, hol, dormitor matrimonial cu baie proprie, dormitor, baie si o scara interioara catre etajul 5; etaj 5: living, dormitor, baie si 1 terasa de 37 mp.

Imobilul este situat in apropiere de mijloace de transport in comun, iar datorita apropierii fata de parc puteti beneficia de erul curat. In imediata vecinatate se afla restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa.

Avantaje si Facilitati

Pozitionare pe harta