Spatiu de birouri de 450 mp de vanzare in zona Dorobanti

Proprietatea este situată într-una dintre cele mai căutate locații rezidențiale și de birouri din centrul Bucureștiului, la mică distanță de Piața Romană / Piața Victoriei, în apropierea Palatului Victoriei, sediul guvernului român. În același timp, clădirea cu trei etaje este într-o zonă plăcută, situată în apropiere de Parcul Herăstrău și magistralele de Metrou (M3 și M2), liniile de autobuz și tramvai aflandu-se în apropiere.
În Dorobanți – Capitale se află un număr mare de reședințe de ambasade. Cartierul este caracterizat prin frumoasele clădiri vechi construite cu caracteristicile arhitecturale specifice perioadei interbelice. În imediata vecinătate există numeroase magazine, cafenele și restaurante ce sunt încadrate în segmentul de preț superior.

Un aviz tehnic atestă că materiale de construcție bune au fost folosite în construcția acestui imobil – finalizarea parțială în 1999: întreaga construcție interioară, iar completarea fațadei nu a fost încă realizată.
Datorită localizării și dispunerii, proprietatea este foarte potrivită atât ca locație de birou cât și ca imobil rezidențial.

Există un plan pentru o renovare și completare a imobilului si un studiu preliminar al grupului austriac de arhitecți HOLODECK.

Avantaje si Facilitati

Pozitionare pe harta