Studio de inchiriat Herastrau – Soseaua Nordului, Spațiu de birouri

Va prezentam, spre inchiriere, un studio luminos, situat in ansamblul Nordis Residence – Herastrau Park. Apartamentul se afla la parterul inalt al imobilului structurat S+D+P+4.

Ansamblul beneficiaza de o pozitionare excelenta, langa parcul Herastrau, intr-o zona verde, ferita de zgomotul arterelor principale. Este dotat cu rampa de acces, sauna si sala de fitness si beneficiaza, pentru siguranta dumneavoastra, de paza umana permanenta si instalatie de interfon.

Apartamentul, pretabil pentru spatiu de birou, se inchiriaza nemobilat. Spatiul interior este format din hol, living spatios, bucatarie open space, baie si balcon. Incalzirea se face prin centrala de imobil, iar finisajele interioare apartin gamei premium, incluzand tamplarie cu geam tripan Salamander, parchet din lemn triplustratificat, gresie si faianta Marazzi, usi Pinum, obiecte sanitare Villeroy and Boch, baterii Kludi.

La cerere dumneavoastra, se poate pune la dispozitie loc de parcare.

Intregul ansamblu este proiectat in ideea de confort si eleganta. De aceea, tot ce ofera acest imobil este gandit pentru o viata relaxanta si sigura, alaturi de cei dragi. Pentru un consum energetic scazut si protejarea mediului, au fost folosite o serie de elementele “verzi” : iluminare cu LED a spatiilor comune si a garajului, izolarea termica a imobilului cu roca bazaltica – produs natural, folosirea de panouri solare pentru incalzirea apei, tamplarie exterioara cu geam tripan.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Pază permanentă

Pozitionare pe harta