Vila de inchiriat Herastrau – Soseaua Nordului

Nordis va prezinta, spre inchiriere, o vila eleganta, situata in zona rezidentiala Herastrau – Soseaua Nordului. Imobilul, finalizat in 2004, beneficiaza de supraveghere video, pentru confortul si siguranta dumneavoastra.

Imobilul are o suprafata utila de 450 mp, este structurat D+P+1+M. Iar spatiul interior este impartit astfel: la demisol exista o camera de gimnastica, o baie, o camera pt menajera, o bucatarie si un dressing.

La Parter, avem livingul, care este foarte spatios si luminos, avand iesire in terasa, bucataria inchisa si un grup sanitar care deserveste zona de oaspeti.

La etaj este zona de master- un dormitor mare si luminos, deservit de o baie uriasa, foarte luminoasa, un dressing cu care se poate comunica prin baie si un birou, care poate fi folosit si pt oaspeti.

La mansarda, este zona copiilor- 2 dormitoare, deservite de o baie mare, precum si o zona pt bona- spatiu de dormit si baie. Vila beneficiaza de vedere libera, curte si gradina, pentru un plus de relaxare. Mobilierul si decoratiunile folosite, impreuna cu finisajele de foarte buna calitate (parchet din lemn de maslin, marmura, gresie si faianta fatetate cu sticla), maximizeaza potentialul spatiului.

Pentru masinile dumneavoastra va stau la dispozitie 1 loc de parcare exterior si 2 locuri de parcare subterane.

Vila este potrivita pentru o familie, este situata foarte aproape de parcul Herastrau pe o strada privata, si puteti beneficia de aerul curat in timp ce copii dumneavoastra se joaca in curtea vilei. In imediata vecinatate se afla: restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa.

Avantaje si Facilitati

  • Mobilat
  • Complet
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta