Vila de inchiriat, Herastrau – Soseaua Nordului

Nordis va prezinta, spre inchiriere, o vila deosebita situata la doar 200 metri distanta fata de parcul Herastrau. Construit in anul 2003, imobilul este structurat D+P+1+M si beneficiaza de vedere libera si gradina in suprafata de 250 mp.

Vila are o suprafata utila interioara de 632 mp si a fost conceputa pentru 3 familii, parterul pentru o familie si doua apartamente duplex la etaj si mansarda.

Impartirea exacta :

Demisol: o camera luminoasa si cu o suprafata generoasa (38 mp) , bucatarie (23 mp), spalatorie (11 mp), camera depozitare (6 mp), garaj pentru 3 masini, camera tehnica.

Parter: Living (39 mp) cu acces catre o terasa de 13 mp, bucatarie inchisa (23 mp) cu acces catre un balcon de 7 mp, grup sanitar, iar in zona de noapte gasim 2 dormitoare (26 mp si 17 mp), ambele cu deschidere catre o terasa de 14 mp, birou (11 mp) si o baie generoasa si luminoasa.

Etaj 1: Zonele de noapte ale celor doua duplexuri, fiecare zona avand cate 2 dormitoare (18 mp, 19 mp), un birou (9 mp) si cate o baie mare. Ambele zone au acces la cate o terasa (una de 29 mp, alta de 16 mp).

Mansarda (77 mp): Zonele de zi ale celor doua duplexuri, fiecare cu living, dining, bucatarii deschise si cate o baie.

Finisajele folosite sunt de buna calitate, iar pentru masinile dumneavoastra exista 3 locuri de parcare in garajul subteran si 3 locuri de parcare in curtea imobilului.

Vila este potrivita pentru o familie extinsa sau pentru sediu de firma, ambasada, consulat.
In imediata apropiere se afla parcul Herastrau, precum si numeroase restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa.

Avantaje si Facilitati

  • Mobilat
  • Complet
  • Sistem încălzire
  • Calorifere

Pozitionare pe harta