Vila de vanzare in zona Pipera – Tunari

Nordis va prezinta, spre vanzare, o vila situata in complex rezidential din zona Tunari – Otopeni. Vila beneficiaza de paza de permanenta, supraveghere video, curte si gradina proprie cu gard verde si arbori pentru umbra.

Vila are o suprafata construita de 207 mp (inclusiv terasa ) este impartita in living cu bucatarie deschisa si zona de dining, birou, 3 dormitoare, bucatarie inchisa, 3 bai si 1 terasa. Vila dispune de vedere libera si se vinde nemobilata, pozele fiind doar cu titlu de prezentare. Finisajele fac parte din clasa premium si includ:

-Finisaje exterioare: finisaje din lemn pentru fatada, profile din aluminiu cu geam triplu stratificat, sisteme de umbrire fixe pentru ferestre, izolatie exterioara si pentru fundatie cu polistiren.

-Finisaje interioare: pardoseala din lemn masiv de stejar, placi ceramice, izolatie fonica suplimentara, usi cu inchizatori magnetice, usa de intrare metalica, antiefractie cu grad ridicat de etansare, obiecte sanitare si baterii in bai – Ideal Standard, prize si intrerupatoare – Le Grand, scara interioara cu balustrada metalica.

Casele se construiesc la cerere, urmand sa fie livrate in aproximativ 8 luni de la data semnarii contractului initial.

Vila este potrivite pentru o familie, este situata foarte aproape de padure si lac si puteti beneficia de aerul curat in timp ce copii dumneavoastra se joaca in curtea vilei. In imediata vecinatate se afla Scoala Americana, iar la cateva minute distanta de mers cu masina se afla toate necesitatile vietii moderne: restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Pază permanentă
  • Piscină exterioară
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta