testimoniale Testimoniale

          “Alexandru,

Atat eu cat si sotul meu apreciem foarte mult ajutorul avut din partea ta pentru găsirea apartamentului achizitionat.
Trebuie sa îți fac o mărturisire și sa îți spun ca mie mi-ai schimbat total perceptia pe care o aveam legat de rolul și importanta unui agent imobiliar . Începând cu momentul căutării in care ne trimiteai exact apartamente relevante pentru noi, continuând cu vizionările unde ne dădeai extrem de multe informații legate de construcția blocului, istoricul proprietarilor etc, am avut mereu impresia ca discut cu un prieten sincer și bine informat nu cu un agent care vrea doar sa vândă o proprietate înflorind anumite elemente.
Apoi, după gaisirea apartamentului, ai stiut sa gestionezi foarte bine toate micile probleme care au aparut si ne-ai tinut mereu la curent cu evoluția lucrurilor. Nu mai zic de momentul de la notar când ai salvat situația și datorită ideii tale salvatoare am reușit sa încheiem tranzacția. Pe scurt suntem foarte foarte impresionați de colaborarea cu tine, ne-ai câștigat încrederea totala și te vom recomanda tuturor cunoștințelor noastre care sunt in căutarea unui apartament. Iar noi,nici nu ne gândim sa colaboram cu altcineva dacă va mai fi cazul sa achiziționăm ceva in viitor. Spor la vânzări și sper sa ne mai auzim curând!
Cu drag,”

 

Diana și Alex Cotoi
Antreprenor in domeniul muzical

          “Pe tot parcursul procesului de cumpărare a apartamentului, Alexandru a arătat un caracter extraordinar și o remarcabilă conștiință, ascultare și înțelegere a nevoilor, dorințelor și obiectivelor mele.
El aduce bucurie și entuziasm profesiei sale, făcând procesul de cumpărare mai putin stresant. A fost întotdeauna acolo pentru a-mi răspunde la întrebări intr-un termen scurt si are o înțelegere cuprinzatoare asupra pieței imobiliare. De asemenea a reusit sa transmite acea înțelegere clienților săi.
Pentru a încheia o tranzacție imobiliară este esențial să aveți pe cineva de partea voastră, care să nu fie doar informat, ci și autentic și demn de încredere ca Alexandru. Mulțumesc,

 

Anca Ciuraru
Investitor

          “De-a lungul timpului, am investit in mai multe proiecte marca Nordis Residence, sau Park Residence, promovate de compania Nordis, de fiecare data cu succes. Chiar acum sunt implicat intr-o investitie cu mult potential, in proiectul Park Residence 6.


Consultantii imobiliari Nordis, in special domnii Emanuel si Cristian Postoaca, m-au ajutat in mod constant cu informatii utile, previziuni asupra viitorului pietei imobiliare si repere importante, astfel incat deciziile mele investitionale sa fie bazate pe date temeinice. Pana acum, toate investitiile au avut randamente foarte bune, pe care nu le gaseam pe piata de capital sau in alte plasamente. Am sa continui sa investesc in proiectele recomandate de profesionistii din aceasta companie.”

 

Alex M.,
Investitor

          “Draga Alexandru, am apreciat foarte mult analiza prevanzarii imobilului, analiza care a stabilit targetul de preț si targetul de timp, a fost o experiența potrivită pe întelesul nostru si stabilită in urma unui raport al mișcărilor din piața imobiliară in zona Herastrau, raport bine documentat de catre tine, din el rezultând prețul si limita de timp necesare nevoilor noastre. Cu alte cuvinte un raport între preț si timp de vânzare bine stabilit.
Mulțumim pentru răbdarea si empatia cu care ai lucrat in relația dintre cele doua părți, inevitabilele nevoi sau cerințe ale fiecărei părți, vânzător si cumpărător. Modul in care ai fluidizat relația dintre noi si banca, dintre cumpărător, avocații celor doua parti si notari, eventualele alte documente lipsa sau căutate in istoricul imobilului.

A fost o reala plăcere si rezultatul este relația noastră cu cumpărătorul, civilizata si care are viața pe mai departe si nu in cele din urma atingerea rezultatului dorit de fiecare dintre părți.”

 

Oana si Claudiu Opran,
Manager in domeniul Farmaceutic

          “Lucrez cu Emanuel Postoaca de peste 7 ani si cred ca am apelat la toate serviciile pe care le ofera firma Nordis. Este o echipa foarte profesionista si de aceea sunt clientul lor permanent. Ii recomand ca partener de bussines pe termen lung.”

 

Petrescu C.,
CEO companie din domeniul energetic

          “Am lucrat cu Florin Postoaca, pentru vanzarea unui apartament din zona de Nord. Sunt multumit de felul cum s-a derulat intregul proces si in special de pretul obtinut. Am lucrat cu Nordis in exclusivitate si  prefer de departe acest tip de colaborare pentru ca nu am avut nici o bataie de cap, fix pana in momentul semnarii.”

 

Betea S.,
Proprietar imobile

          “Am cautat o agentie care are oferte in zona de Nord, deoarece cautam  sa cumparam un apartament acolo. Am descoperit agentia Nordis si de cererea noastra s-a ocupat domnul  Alexandru Mihai, care ne-a ajutat sa gasim un apartament excelent, intr-o zona mai buna decat ne asteptam. Recomand cu caldura Nordis si in special pe dl Mihai.”

 

Mariana Calin,
Medic

          “When I was in search for renting an apartment, I had the opportunity to work with Nordis. The real estate agent that I worked with, understood my needs, gave me advice and support from our initial meeting through the entire process. I strongly recommend Nordis for professionalism and the quality of provided services.”

 

Guillame Saurina,
Handball player at CSM Bucharest

     “Multumesc Agentiei Nordis si Doamnei Ioana Frangu pentru profesionalism, promptitudine, corectitudine, seriozitate, implicare si eficienta. Recomand cu sinceritate si caldura o echipa care va ajuta, va sustine si va consiliaza astfel incat sa aveti rezultate optime in ceea ce v-ati propus. Inca o data va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa inchiriez eficient si foarte repede apartamentul.”

 

Otilia Rosculet,
Dipl. ing.

         “Va multumim foarte mult pentru profesionalism si seriozitate, a fost o colaborare foarte smooth si ne-ati usurat mult munca de a ne gasi sediul dorit.

 

Raluca Copil,
Administrator SC BRAINNOVATE

         “We want to thank Nordis and particularly Robert Morel and Alexandru Mihai, for all the efforts in helping us purchase our new home. It was really a nice experience working with you.

From the first time we met, till the time we got the keys, you were professional and responsive and made the purchase as smooth and simple as possible. We are more than happy to recommend you and to confirm this testimonial personally any time in the future.”

 

Periklis Voulgaris,
Wholesale Vice President at Alpha Bank Romania

         “Am avut deosebita placere de a lucra cu echipa Nordis in mai multe randuri. De fiecare data au dat dovada de acelasi profesionalism, o excelenta cunoastere a pietei si o dorinta permanenta de a-si consilia clientii astfel incat sa le protejeze interesele.

Consultanta primita din partea echipei Nordis a depasit nu o data sfera stricta a unui contract de intermediere; am discutat cu ei si despre alte proiecte personale, care au fost tratate cu aceeasi atentie. Nordis este mult mai mult decat o simpla agentie imobiliara, este o echipa de consultanta in domeniul investitiilor imobiliare, stapanind foarte bine etapele unui proiect imobiliar, incepand de la studierea pietei si continuand  cu proiectarea, constructia si transferul catre client.  Colaboram in continuare cu echipa Nordis si vom apela la ea ori de cate ori vom avea de nevoie de un sfat in acest domeniu.

 

Elena Gressier