10 Motive să veniți la Târgul Național Imobiliar de la Palatul Parlamentului

Consultanți Nordis Group

Timp de 3 zile, între 28 și 30 octombrie, Nordis Group vă dă întâlnire la Palatul Parlamentului, acolo unde are loc Târgul Național Imobiliar. Nordis Group vă așteaptă cu cele mai bune oferte de investiții din piață și prețuri care încep de la 63.900 € + TVA.

Piața imobiliară din România este o piață matură la acest moment și continuă să se dezvolte, în ciuda situației economice incerte. Prețurile apartamentelor sunt pe o linie ascendentă, iar din 2023, când cotele de TVA suportă noi modificări, cumpărătorii vor achita un TVA mai mare, ultimele 2 luni ale anului 2022 fiind cel mai potrivit moment pentru investiții imobiliare cu valoare de până la 700.000 de lei, sumă pentru care încă se aplică TVA de 5%.

În prezent, inflația este de 15,9%, ceea ce mobilizează cât mai multe persoane să își investească economiile, întrucât depozitele bancare nu mai sunt o opțiune viabilă.

Pentru Târgul Național Imobiliar, Nordis Group oferă CEC-uri de investiție cu discount procentual instant, valabil pentru orice proiect Nordis. CEC-ul este valabil doar 10 zile de la închiderea evenimentului și necesită semnarea unui ante-contract.

Atmosferă deosebită, 10 consultanți dornici să vă cunoască și oferte de investiție profitabile sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să veniți la standul Nordis Group; restul motivelor sunt prezentate mai jos:
- Obțineți CEC-ul DE INVESTIȚIE NORDIS, cu un discount procentual instant, calculat la suma investiției totale, valabil pentru orice proiect.
- Dacă doriți să faceți achiziții cu valoare între 600.000 lei și 700.000 lei, vă informăm că doar anul acesta mai puteți beneficia de 5% TVA.
Pentru a menține cota de TVA de 5% la aceste unități și după 1 ianuarie 2023, trebuie să rezervați unitatea anul acesta și achitați avansul. Din 2023, orice unitate nou rezervată de peste 600.000 lei va avea TVA de 19%.
- Aveți prioritate în a alege din stocul de doar 10 apartamente cu valoare între 600.000 lei și 700.000 lei, pentru care puteți economisi valoarea diferenței de TVA, respectiv 14%, dacă rezervați unitatea acum și nu după 1 ianuarie.
- Puteți rezerva studio-uri Nordis Mamaia, ce benficiază de o apreciere în timp de peste 40%, cu prețuri de la 63.900 € + TVA.
- Aflați cum se calculează randamentul anual de 7 % oferit de Nordis Group.
- Veți primi informații despre cel mai bun moment de achiziție, care vă oferă apreciere în timp de peste 40%.
- Aflați despre modalitățile de plată pe tranșe.
- Înțelegeți de ce metoda de plată tip investiție este cea mai avantajoasă.
- Vă informați despre cea mai bună opțiune de a face profitabilă investiția într-o proprietate situată la munte sau la mare, după momentul achiziției.
- Descoperiți cum s-au apreciat proprietățile din portofoliul Nordis Mamaia cu peste 130%, un factor extrem de important pentru investitori.

„Ne bucură să participăm la Târgul Național Imobiliar, întrucât, într-o perioadă cu inflație de aproape 16%, investițiile imobiliare au dovedit că sunt cea mai sigură opțiune dintre toate cele existente pe piață. La TNI vom oferta cu prioritate cele 10 unități cu valoare cuprinsă între 600.000 lei și 700.000 lei, care în prezent beneficiază de 5% TVA, dar din 2023, vor fi taxate cu 19% TVA, pentru că ne dorim ca investitorii noștri să facă cele mai profitabile alegeri. Rezervarea unei proprietăți până la finalul anului oferă investitorilor un avantaj financiar de 14% în 2 luni de zile. Îi așteptăm pe toți cei interesați să obțină CEC-ul de investiție, cu discount procentual unic, valabil 10 zile de la încheierea târgului imobiliar”, susține Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group.

Program vizitatori: Vineri și Sâmbătă: 10.00 - 19.00 Duminică: 10.00 - 16.00. Accesul la Târgul Național Imobiliar se face din Calea 13 Septembrie, Palatul Parlamentului, Sala Tache Ionescu (prin Sala Unirii) Pentru a beneficia de ACCES GRATUIT, vă rugăm să descărcați aplicația de mobil TNI disponibilă gratuit pentru Android și IOS.

Hartă Târgul Național Imobiliar

Nordis se angajează să protejeze și să respecte confidențialitatea dvs., iar datele dvs. personale vor fi folosite doar pentru administrarea contului și pentru a furniza produsele și serviciile pe care ni le-ați solicitat. Dorim să vă contactăm periodic cu privire la produsele și serviciile noastre, precum și pentru alt conținut care poate prezenta interes pentru dvs. Dacă sunteți de acord să vă contactăm în acest scop, bifați mai jos opțiunea de contactare dorită: