Alegerea locuintei

Atunci cand va aflati in cautarea unei locuinte, este bine sa tineti cont de mai multe aspecte, pe langa pretul de cumparare, fiind vorba de o achizitie pe termen lung, dar in acelasi timp si o investitie.

  • Locatia

Unul dintre aspectele care ne influenteaza alegerea este locatia proprietatii. Avantajele unei zone sunt confirmate de conexiunile rapide cu principalele dumneavoastra puncte de interes, de tipul si calitatea constructiilor invecinate.

Nordis Residence – Privighetorilor este situat intr-o zona de top, in Nordul Bucurestiului, fiind foarte aproape de centre comerciale, centre de afaceri, institutii de invatamant, dar cu acces facil catre centru.

In acelasi timp, un alt aspect ce tine de locatia proprietatii, dar care influenteaza si calitatea vietii, il reprezinta apropierea de un spatiu verde, padure sau parc.

Proximitatea fata de padurea Baneasa este un avantaj pentru cei ce aleg un apartament in Nordis Residence – Privighetorilor, fiind un spatiu ideal de relaxare.

  • Finisaje si dotari

Finisajele si dotarile apartamentului sunt elemente importante ce contribuie la un grad sporit de confort.

Structura, materiale de constructie ce ar trebui sa protejeze mediul si sa asigure un consum redus de utilitati, calitatea finisajelor folosite – ferestrele, parchetul, materialele utilizate pentru zugravirea peretilor, toate acestea reprezinta elemente pe care sa le aveti in vedere atunci cand achizitionati un apartament.

  • Siguranta

Siguranta familiei este importanta, de aceea este important sistemul de supraveghere video, instalatia de interfon sau accesul in parcarea subterana pe baza de telecomanda. Toate acestea sunt caracterisitici de care am tinut cont inca de la proiectarea imobilului.

  • Investitie

Orice achizitie imobiliara este si o investitie, o metoda sigura de economisire pe termen lung. Datorita locatiei, zona de Nord, langa principalele puncte de interes, valoarea unei locuinte in Nordis Residence – Privighetorilor va creste in timp si va fi usor de lichidizat, in cazul unei revanzari.