Apartamente Herastrau – Soseaua Nordului

Zona de apartamente Herastrau – Soseaua Nordului  este una din cele mai dorite zone rezidentiale ale Capitalei

Achizitia unui apartament in zona de apartamente Herastrau are foarte multe avantaje. Dintre acestea sunt notabile: apropierea de Parcul Herastrau, suprafetele generoase ale proprietatilor, finisajele si dotarile apartinand clasei premium, proximitatea celor mai bine cotate restaurante si centre de relaxare dar si a celor mai bune scoli din oras.

Imobilele din zona Herastrau ofera locatarilor dotari precum piscine, sali de fitness, saune si zone spa, gradini si spatii de relaxare si agrement. Majoritatea imobilelor au paza permanenta si supraveghere video. De asemenea dispun de garaje subterane unde masinile pot fi parcate si protejate. Apartamentele din Herastrau au interioare spatioase, placate cu lemn sau ceramica de buna calitate. De cele mai multe ori au terase spatioase, perfecte pentru relaxare.

Desigur, atractia principala a cartierului este parcul Herastrau, o zona verde de o frumusete aparte. Pe langa spatiile verzi ingrijite, pacul Herastrau gazduieste si alte atractii. Printre acestea: terenuri sportive si de agrement, precum si restaurante, cafenele si terase exclusiviste. Aici se afla unele dintre cele mai bune restaurante din oras. Acestea te incanta cu o bucatarie rafinata, amenajare spectaculoasa si servire ireprosabila.

Trebuie amintit si faptul ca zona de apartamente Herastrau are un acces facil spre centrul orasului, prin bulevarde largi. Se afla astfel la cateva minute distanta de mers cu masina de tot ce are mai bun cosmopolita Capitala.

Cartierul este unul linistit si sigur, preferat de expati si diplomati. Astfel, achizitia unui apartament in Herastrau se poate transforma intr-o investitie imobiliara profitabila.

Bonus: apartamentele din Herastrau se afla in imobile noi, construite dupa anul 2006, care isi vor pastra in timp valoarea ridicata.

Va invitam sa alegeti apartamentul ideal pentru dumnevoastra din selectia de Apartamente de Vanzare Herastrau sau cea de Apartamente de Inchiriat Herastrau!

# apartamente herastrau