apartamente pipera

Apartamente Pipera

Zona de apartamente Pipera – una dintre cele mai dorite zone rezidentiale ale Capitalei

Achizitia sau inchirierea unui apartament in zona de apartamente Pipera are multiple avantaje. Dintre acestea mentionam: proximitatea de Padurea Baneasa, dotarile si finisajele de cea mai inalta calitate, ergonomia spatiilor interioare. Si desigur, apropierea de cele 2 aeroporturi Henri Coanda (Otopeni) si Aurel Vlaicu (Baneasa) si de Baneasa Shopping City. In plus si de cele mai bine cotate scoli internationale, restaurante, centre de relaxare.

Imobilele rezidentiale din zona Pipera ofera locuitorilor dotari precum sali de fitness, piscine, centre spa, spatii dedicate pentru cei mici. In cea mai mare proportie, cladirile beneficiaza de paza permanenta si supraveghere video, precum si de parcari subterane. Apartamentele din Pipera au suprafete generoase, materialele folosite pentru finisaje sunt de calitate superioara, iar terasele sunt perfecte pentru relaxare.

Realul avantaj al zonei Pipera il reprezinta conexiunea cu importante centre de afaceri ale Capitalei si cu zona de Nord.

Exista doua strazi principale in Pipera:

– Iancu Nicolae, unde gasiti Jolie Ville Mall, Club Fitness World Class si Gradina Zoologica

– Bulevardul Pipera, unde exista, supermarket-uri, piata de legume si fructe ecologice proaspete.

Avand in vedere faptul ca 80% dintre chiriasii din Pipera sunt straini, cartierul s-a dezvoltat usor diferit de celelalte cartiere din zona de Nord. Pipera va ofera o infrastructura multiculturala. Scolile si gradinitele internationale, birouri ale multinationalelor si Stejarii Country Club, imbina perfect oportunitatile sociale si cele de afaceri cu activitati in aer liber.

Cartierul este sigur, preferat de expati si diplomati. Ofera un grad redus al poluarii, astfel, achizitia sau inchirierea unui apartament in Pipera se poate transforma intr-o investitie imobiliara profitabila.

Bonus: apartamentele din Pipera se afla in imobile noi, construite dupa anul 2006, care isi vor pastra in timp valoarea ridicata.

Nordis va pune la dispozitie un portofoliu foarte bogat de apartamente in Pipera precum si experienta noastra de peste 10 ani in domeniul rezidential high-end.

Va invitam sa alegeti apartamentul ideal pentru dumnevoastra din selectia de Apartamente de vanzare Pipera Baneasa sau Apartamente de inchiriat Pipera Baneasa!

#apartamentepipera