Ce înseamnă experiența SMART Home la Nordis Hotel Mamaia 5 stele

Zilele petrecute pe plajă, plimbările pe malul lacului sau distracțiile de noapte se încheie perfect cu momente de relaxare și odihnă, într-un cadru intim. Ansamblul hotel & residence Nordis Mamaia 5***** include cel mai mare hotel de 5 stele de pe litoralul românesc, acolo unde confortul din camere, susținut de mobilierul și dotările premium, este amplificat de tehnologie.

Welcome to Extraordinary Nordis!

Ajungi în fața hotelului de 5 stele - Nordis Mamaia, mașina îți este parcată de valet, iar tu te îndrepți către recepție pentru check in. Savurezi o băutură rafinată într-una dintre cafenelele cu design modern, apoi mergi către zona de lifturi pentru a urca în cameră.

Încă de cum intri, ești întâmpinat de un cadru ambiental intim și reconfortant. Detaliile ce țin de intensitatea luminii, temperatura optimă și componenta olfactivă au fost atent setate pentru a oferi oaspeților o primire excepțională. Încăperile sunt scăldate în lumină naturală din abundență în timpul zilei, iar vederea către mare și lac sunt spectaculoase, de la răsărit și până la apus.

Tocmai ai pășit în propriul tău paradis, pentru că unul dintre elementele care aduc un plus de magie timpului petrecut aici este sistemul SMART Home Calirom, ce asigură control 100% asupra mediului ambiental, datorită funcțiilor avansate.

Nordis Hotel Mamaia 5 stele_ investiții imobiliare

Un minim efort tactil pentru un maxim confort

Soluția digitală SMART Home oferită de Calirom special concepută pentru hoteluri și dă posibilitatea oaspeților să aleagă între multiple scenarii de lumină și de ventilație.

Scenariul de lumină în care pot fi aprinse toate luminile din apartament fără să acționezi fiecare întrerupător separat este ideal dimineața sau atunci când te întorci de afară, în timp ce scenariul de noapte dezactivează mare parte din lumini, rămânând active doar cele de veghe. Acest lucru îți oferă un plus de confort dacă ai sensibilitate la luminile puternice pe timpul nopții. De exemplu, lavoarul din baie este prevăzut cu o bandă led dedesubt, care permite vizibilitatea pe timp de noapte fără să fie nevoie să aprinzi toate luminile.

Pentru momentele în care vei dori să personalizezi chiar tu scenariul de lumină, vei putea acționa sistemul prin intermediul tabletei disponibile în cameră, modificând intensitatea luminii sau păstrând aprinse doar anumite corpuri de iluminat, în funcție de starea și nevoile tale.

În privința temperaturii ambientale, aerul condiționat și încălzirea în pardoseală pot fi controlate la fel de simplu, printr-un termostat inteligent.

Smart Home Nordis Hotel Mamaia 5 stele

Conexiune directă cu personalul hotelului

În calitate de proprietar sau turist Nordis Mamaia 5***** ai la dispoziție o serie de facilități și servicii de 5 stele care transformă fiecare zi petrecută aici într-o nouă oportunitate de a te încărca cu energie și de a-ți îmbunătăți starea de spirit Pentru un răsfăț deplin în cadrul ansamblului, comunicarea cu personalul hotelului se efectuează simplu și rapid, prin intermediul tehnologiei. Camerele hotelului sunt dotate cu câte o tabletă prin care se pot accesa servicii precum room service, tratamente SPA, rezervarea cinei sau a șezlongului favorit pe plajă.

Pe parcursul întregului an, ansamblul Nordis Mamaia funcționează în totalitate, păstrând același standard de ospitalitate. Room service, room cleaning, concierge și valet parking sunt serviciile prin care turiștii hotelului beneficiază de vacanțe de 5 stele la standarde internaționale, de care vor profita și proprietarii apartamentelor rezidențiale, care vor simți fiecare zi ca o vacanță, în propria locuință.

Mixul de facilități format din centru SPA de 3.200 mp, galerii comerciale cu branduri de lux, centru de beauty, clinică de recuperare medicală, plajă privată, 12 restaurante și cafenele, casino, sală polivalentă și cinema VIP, a fost conceput pentru a oferi posibilități multiple de petrecere a timpului, indiferent de anotimp și pentru a îmbunătăți calitatea șederii în ansamblu, totul fiind integrat în cadrul complexului.

Digitalizarea – magia prin care confortul și sustenabilitatea coexistă

Automatizarea locuințelor înseamnă nu numai un confort sporit ci și economisirea energiei, siguranță și un stil de viață echilibrat.

Configurarea personalizată a sistemelor de iluminat și de ventilație permite controlul consumului de energie, iar eficientizarea este asigurată prin senzorii care dezactivează luminile și dispozitivele din apartament atunci când sesizează absența. Prin intermediul senzorilor, sistemul integrat Smart Home contribuie și la siguranța spațiului locativ, monitorizând în permanență elemente precum ușa, ferestrele și baia.

Confortul, tehnologia, serviciile impecabile și mixul complex de facilități, fac din ansamblul hotel & residence de 5 stele Nordis Mamaia, o destinație de vacanță diferită de ce a existat până astăzi în oferta turismului românesc, iar cei care ne vor vizita se vor întoarce de fiecare dată pentru a-și petrece perioadele de răsfăț, așa cum până acum o făceau în resorturile de lux din străinătate.