Despre noi

Nordis Group

Suntem o echipă de profesioniști în industria imobiliară care, pe zi ce trece, se ambiționează să creeze cele mai înalte standarde de locuire și investiție disponibile în prezent în România.
Cele 8 companii ale grupului acoperă un spectru larg de servicii în domeniul real estate, de la dezvoltare, arhitectură și agenție imobiliară, până la divizie hotelieră, agenție de turism și property management.

Cum a început totul?

2008

Înființată în 2008, compania și-a început activitatea ca agenție imobiliară,  concentrându-se pe imobile premium din zona de nord a Bucureștiului. Treptat, Nordis a devenit reprezentant exclusiv la vânzare pentru mai mulți dezvoltatori imobiliari din nordul Capitalei.

2011

În 2011 are loc o premieră importantă: începe primul proiect de dezvoltare semnat în totalitate de Nordis, un imobil cu 10 apartamente situat în zona Crângași. Ulterior, în 2014 Nordis demarează High Residence, un proiect high-end cu 36 de apartamente premium, situat în Șoseaua Nordului. Un an mai târziu, Nordis este una dintre cele mai căutate companii în rândul expaților care se relochează în România.

2014

În 2014, am dezvoltat ansamblul High Residence, situat în proximitatea parcului Herăstrău, această zonă de locuit fiind cotată drept cea mai sigură din București. Ansamblul are o arhitectură elegantă și este realizat din materiale de calitate superioară, iar apartamentele beneficiază de suprafețe generoase. La momentul lansării, High Residence era prima clădire VERDE din Șoseaua Nordului – am ales ferestre din lemn triplustratificat esență Meranti, panouri solare, iluminare cu LED, încălzire în pardoseală.

2016

Anul 2016 constituie un alt moment-cheie în ascensiunea companiei. Nordis semnează proiectul Nordis Residence – Herăstrău Park, din Șoseaua Nordului, nr. 96U, primul proiect de apartamente high-end dezvoltat de către companie.

2017

Începând cu 2017, Nordis își definitivează direcția și viziunea exclusiv către segmentul de proprietăți premium. În același an, departamentul de vânzări, intermediază cea mai scumpă tranzacție imobiliară realizată în București până în acel moment: un Penthouse din zona Primăverii de 2,9 milioane de euro.

Picture 1

2019

Din 2019 încep lucrările la primul ansamblu rezidențial de lux marca Nordis. Proiectul Nordis Mamaia 5***** va fi cel mai mare și mai exclusivist ansamblu rezidențial și hotelier de pe litoralul românesc, cuprinzând 747 camere de hotel și 581 apartamente rezidențiale. Dorința Nordis de a se impune pe piața imobiliară drept cel mai mare dezvoltator imobiliar de proprietăți premium capătă contur pe zi ce trece.

2020

După succesul înregistrat pe piață de ansamblul Nordis Mamaia, compania duce serviciile de lux și la munte, prin lansarea vânzărilor pentru cel mai luxos complex rezidențial și hotelier din Sinaia. Proprietățile Nordis Sinaia 5***** sunt concepute astfel încât să ofere cel mai ridicat grad de confort și rafinament, precum și o priveliște superbă spre Valea Prahovei și o zonă SPA cu spații mari, vitrate, perfecte pentru a admira priveliștea.

2021

Redefinirea luxului devine un gând tot mai predominant în viziunea Nordis, astfel că, la începutul anului, Nordis lansează vânzările pentru cel mai exclusivist ansamblu rezidențial și hotelier de 5 stele de pe Calea Poienii, Brașov. Proiectul Nordis Brașov 5***** este localizat ideal, la doar 5 minute cu mașina de Piața Sfatului și 10 minute de Poiana Brașov, și beneficiază de infinity pool cu vedere panoramică spre Brașov. Cele 5 clădiri independente cu regim mic de înălțime transformă experiența de a locui într-o casă de vacanță, creând un nou standard al luxului și eleganței.

Viziunea Nordis

Cu fiecare proiect exclusivist lansat, Nordis Group își consolidează imaginea ca dezvoltator de imobile de lux, gândite să reinventeze modul de a locui și investi într-un apartament premium.

Planurile pe următorii ani sunt încă și mai îndrăznețe: urmează dezvoltarea unei zone comerciale și rezidențiale de referință pe litoralul românesc, langa ansamblul Nordis Mamaia 5*****, precum și dezvoltarea unui imobil rezidențial exclusivist în zona de nord a Capitalei, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză.

Peste puțin timp, Nordis se va număra printre singurii dezvoltatori de ansambluri de 5 stele care s-au extins în toate marile orașe ale României și, de ce nu, în marile orașe internaționale deopotrivă.