Dezvoltare Imobiliara

Datorita experientei acumulate in aproape 10 ani de consultanta imobiliara, a colaborarii directe cu dezvoltatorii, prin prezenta si implicarea noastra in fiecare faza a unui proiect imobiliar, in 2016 am lansat marca proprie de apartamente - Nordis Residence.

Ne-am propus sa le oferim viitorilor proprietari tot confortul de care au nevoie, iar faptul ca la scurt timp dupa lansare, am vandut peste 90% dintre apartamentele primului proiect imobiliar, Nordis Residence – Herastrau Park, ne confirma ca am livrat un produs de succes si ne-am pliat pe dorintele actuale ale cumparatorilor. In momentul de fata dezvoltam noi proiecte pentru a servi nevoilor dumeavoastra.

Nordis Residence - Mamaia

Nordis Residence – Mamaia Beach este un ApartHotel Premium, localizat in zona Mamaia Nord. A fost conceput astfel incat sa va ofere o experienta completa si sa transforme spatiul din jurul sau intr-o oaza de relaxare si confort. Este atat o locuinta cat si o investitie.

Nordis Residence - Primaverii

Nordis Bouique Residence – Primaverii este un proiect Apart Boutique situat in zona de lux a Bucurestiului. Cladirea va avea 5 etaje, cate un apartament la fiecare etaj, iar la parter va fi amenajat un spatiu comercial.

Nordis Residence - Herastrau Park

Nordis Residence - Herastrau Park

Nordis Residence – Herastrau Park este un proiect rezidential Premium, localizat in zona de Nord, ce imbina preocuparea pentru estetic cu grija pentru functionalitate, eficienta si protejarea mediului.

Baneasa Lake

Nordis Residence - Baneasa Lake

Nordis Residence – Baneasa Lake este un proiect rezidential avangardist situat in zona de nord a Bucurestiului. Ansamblul va avea 67 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere.

Nordis Residence - Privighetorilor

Proiectul Nordis Residence – Privighetorilor a fost conceput sa intampine cerintele familiei moderne pentru spatiu, functionalitate, securitate si calitate a vietii. Integreaza cele mai bune materiale de constructii.