Dezvoltare Imobiliara

Datorita experientei acumulate in aproape 10 ani de consultanta imobiliara, a colaborarii directe cu dezvoltatorii, prin prezenta si implicarea noastra in fiecare faza a unui proiect imobiliar, in 2016 am lansat marca proprie de apartamente - Nordis Residence.

Ne-am propus sa le oferim viitorilor proprietari tot confortul de care au nevoie, iar faptul ca la scurt timp dupa lansare, am vandut peste 90% dintre apartamentele primului proiect imobiliar, Nordis Residence – Herastrau Park, ne confirma ca am livrat un produs de succes si ne-am pliat pe dorintele actuale ale cumparatorilor. In momentul de fata dezvoltam noi proiecte pentru a servi nevoilor dumeavoastra.

Baneasa Lake

Nordis Residence - Baneasa Lake

Nordis Residence Baneasa Lake este un proiect rezidential construit cu responsabilitate fata de mediu si pune la dispozitia proprietarilor sai 67 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, toate acestea beneficiind de terase spatioase si locuri de parcare.

Nordis Residence - Herastrau Park

Nordis Residence Herastrau Park este un proiect rezidential Premium, ce imbina preocuparea pentru estetic cu grija pentru functionalitate, eficienta si protejarea mediului. Cele 23 de apartamente care alcatuiesc imobilul au cate 2, 3 sau 4 camere, avand alocate locuri de parcare in garajul subteran al cladirii.
Proiectul este vandut in totalitate.

Privighetorilor

Nordis Residence - Privighetorilor

Nordis Residence – Privighetorilor este un proiect premium cu 28 de apartamente de 2, 3 si 4 camere, impartite functional. Situat in zona Baneasa – Iancu Nicolae, proiectul a fost finalizat in anul 2018. Cladirea a fost construita cu responsabilitate fata de mediul inconjurator.