fbpx

Dezvoltare Imobiliara

În 2016 am lansat marca proprie de ansambluri – Nordis Residence datorită experienței acumulate în peste 10 ani de consultanță imobiliară, a colaborării directe cu dezvoltatorii, prin prezența și implicarea în fiecare fază a unui proiect imobiliar.

Suntem creatori ai unui stil de viață modern, experți în dezvoltarea de ansambluri spectaculoase și experiențe complete pentru viitorii proprietari.

Ne place să inovăm și să creștem, să descoperim și să abordăm noi teritorii în dezvoltarea și consultanța imobiliară. Serviciile noastre sunt premium, ansamblurile noastre sunt rafinate, de înaltă calitate până în cele mai mici detalii și finisaje. Considerăm fiecare locuință o promisiune de succes pentru omul contemporan, modern, inspirați fiind de ultimele trenduri și informații din piață.

Este cel mai mare hotel de 5***** de pe litoralul românesc. Localizat în Mamaia Nord, în zona de cluburi, ansamblul este format din două clădiri, fiecare cu 10 etaje, având în componență peste 600 de camere de hotel, totul pe o suprafață de peste 56.000 mp.

Situat chiar lângă plajă, Nordis Residence Mamaia Beach oferă atât o locaţie excelentă pentru vacanţă, cât și o investiţie sigură și profitabilă prin conceptul de ApartHotel gestionat de Nordis.

Hotel de 5***** situat în Sinaia, aproape de cota 1400 și la doar 500 de metri de Gondola către pârtiile de ski.

Hotelul oferă studiouri simple și duble cu facilități premium și creează cadrul perfect pentru relaxare și armonie.

Este un ansamblu care îmbină un nou nivel de “luxury style” cu cea mai bună locație rezidențială din București, cartierul Primăverii. Clădirea are 5 etaje, zonă elegantă de recepție și spațiu comercial la parter.

Cu finisaje de lux și design unic, Nordis Residence Primăverii oferă apartamente “one of a kind”, spațioase și pline de personalitate. Nordis Primaverii Boutique – it’s all about the address!

Sa locuiesti aici inseamna sa te bucuri de o priveliste minunata, sa fii ferit de agitatia orasului, dar in acelasi timp sa ai toate facilitatile cotidiene la o distanta de mers pe jos.

Nordis Residence Herăstrău Park este un proiect rezidențial premium, localizat în zona de Nord, Cartierul Francez, ce îmbină preocuparea pentru estetic cu grija pentru funcționalitate, eficiență și protejarea mediului.

Cele 29 de apartamente care alcătuiesc imobilul au câte 2, 3 sau 4 camere, având alocate locuri de parcare în garajul subteran al clădirii.

Nordis Residence este situat pe Soseaua Nordului, 96 U, in frumosul si exclusivistul cartier Herastrau – Sat Francez.

Nordis Residence Băneasa Lake este un proiect rezidențial avangardist situat în zona de nord a Bucureștiului. Ansamblul va avea 67 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere.

Complexul beneficiază de o locație privilegiată, lângă Lacul Băneasa, într-o zonă cu infrastructură total nouă și în apropierea celui mai nou pol de business al capitalei.

Complexul beneficiaza de o locatie privilegiata, langa Lacul Baneasa, intr-o zona cu infrastructura total noua si in apropierea celui mai nou pol de business al capitalei.

Proiectul Nordis Residence Privighetorilor a fost conceput să întâmpine cerințele familiei moderne pentru spațiu, funcționalitate, securitate și calitate a vieții.

Este un ansamblu “green”, situat în apropierea pădurii Băneasa, format dintr-un număr de 28 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, compartimentate eficient, cu terase și locuri de parcare subterane și exterioare.

Pădurea Băneasa, clădirile noi și spațiile aerisite, proximitatea față de Băneasa Shopping City, față de școli și grădinițe recunoscute dar și distanța de doar 10 minute până la Piața Victoriei