Proiecte exclusive

Nordis Residence - Herastrau Park

Nordis Residence - Herastrau Park

Nordis Residence – Herastrau Park este un proiect rezidential Premium, localizat in zona de Nord, ce imbina preocuparea pentru estetic cu grija pentru functionalitate, eficienta si protejarea mediului.

Nordis Residence - Mamaia

Nordis Residence – Mamaia Beach este un ApartHotel Premium, localizat in zona Mamaia Nord. A fost conceput astfel incat sa va ofere o experienta completa si sa transforme spatiul din jurul sau intr-o oaza de relaxare si confort. Este atat o locuinta cat si o investitie.

Nordis Residence - Primaverii

Nordis Bouique Residence – Primaverii este un proiect Apart Boutique situat in zona de lux a Bucurestiului. Cladirea va avea 5 etaje, cate un apartament la fiecare etaj, iar la parter va fi amenajat un spatiu comercial.

Baneasa Lake

Nordis Residence - Baneasa Lake

Nordis Residence – Baneasa Lake este un proiect rezidential avangardist situat in zona de nord a Bucurestiului. Ansamblul va avea 67 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere.

Nordis Residence - Privighetorilor

Proiectul Nordis Residence – Privighetorilor a fost conceput sa intampine cerintele familiei moderne pentru spatiu, functionalitate, securitate si calitate a vietii. Integreaza cele mai bune materiale de constructii.

night-001_resize

Park Residences 6

Park Residences 6 este situat in zona de Nord a Bucurestiului, in zona Aerogarii – Baneasa. Are in componenta apartamente spatioase cu 1, 2 si 3 camere.