Hotelul Nordis Mamaia anunță începerea rezervărilor de servicii turistice pe platforma nordishotel.ro

Hotelul Nordis Mamaia a început procesul de booking și anunță lansarea platformei online de rezervări, prin intermediul căreia se pot achiziționa pachete turistice, care includ servicii de cazare la cel mai înalt standard de pe litoralul românesc și oferă acces la facilități de 5 stele, disponibile începând cu data de 30 aprilie 2024.

Cel mai mare hotel de leisure din Europa Centrală și de Est deschide sezonul estival

Rezervările pot fi efectuate pe platforma online, care oferă în timp real informații despre disponibilitatea camerelor, tarife, oferte speciale și servicii suplimentare.
Începând cu 30 aprilie, Hotelul Nordis Mamaia este pregătit să își primească oaspeții într-o atmosferă festivă, specifică mini vacanței de 1 Mai si Paște.
Hotelul Nordis Mamaia anunță începerea rezervărilor de servicii turistice pe platforma nordishotel.ro
„Hotelul Nordis Mamaia oferă cea mai mare capacitate de cazare de 5 stele din Mamaia, într-o zonă de top, unde cererea pentru astfel de servicii este ridicată. Prin gama extinsă de facilități, ne dorim să ne poziționăm drept destinața de referință în materie de turism de top și servicii de wellness disponibile tot timpul anului, nu doar pe perioada sezonului estival.
Etapa de soft opening a fost esențială pentru a alinia fiecare aspect operațional al Hotelului Nordis Mamaia la standardele internaționale de excelență. Inspirându-ne din cele mai bune practici și modele de succes din industria turismului la nivel global, am reușit să creăm proceduri care să consolideze reputația Hotelului Nordis Mamaia drept o destinație de top pe piața turistică. Ne-am concentrat și pe crearea unei echipe de profesioniști pasionați și experimentați, pentru a avea un mediu de lucru motivant și inspirațional, care să se reflecte în calitatea serviciilor de 5 stele”, a declarat Corneliu Ghimbășanu, Director General al Hotelului Nordis Mamaia.
Hotelul Nordis Mamaia 5 ✰✰✰✰✰ este dezvoltat și operat integral de către Nordis Group. La acest moment, valoarea investiției hoteliere depășește 100 de milioane de euro. Printre facilitățile disponibile se numără: Restaurantul Elite; zona de SPA cu 5 piscine interioare, 2 cafenele cu bar, library și terasă, locuri de joacă pentru copii. 
Întreg ansamblul hotel & residence este prevăzut cu o serie de facilități ce vor fi dezvoltate în următoarea perioadă: un salon de înfrumusețare, un centru de fitness echipat cu cele mai noi echipamente, un centru de conferințe și evenimente, un cinema VIP, un cazinou, o sală polivalentă cu 1000 de locuri, o sală de evenimente și un ponton pe lac.
Nordis Mamaia dispune de cel mai mare SPA dintr-o rețea hotelieră din România, desfășurat pe 3200 mp, ce include: 5 piscine interioare, 18 camere pentru terapii, masaje și saune, private SPA. Piscinele interioare sunt concepte complementare, după modelul celor mai bine clasate centre SPA din întreaga lume: vitality pool, aquatonic pool, salt pool, jacuzzi, piscină pentru copii.
De asemenea, în cadrul resortului se va regăsi și o clinică de recuperare medicală, care completează gama de servicii wellness și contribuie la poziționarea complexului ca destinație de wellbeing.
Hotelul Nordis Mamaia este un statement de eleganță și confort, de la arhitectura ce imită în mod unic valurile mării și designul interior, realizat în stil quiet luxury, la facilitățile menite să completeze experiența prin servicii de wellness și entertainment.  
Odată cu deschiderea primului și celui mai mare Hotel din lanțul de 5 stele din portofoliu, Nordis Group își consolidează poziția pe piața imobiliară din România și intră în industria ospitalității de lux setând un nou standard în materie de facilități și servicii oferite.
                                                                                                     Rezervă aici!