fbpx

Investitii Imobiliare

Departamentul de Investiții Imobiliare Nordis este format dintr-o echipă de consultanți experimentați, cu know-how relevant în domeniul investițiilor imobiliare, care pune la dispoziție un portofoliu vast de proprietăți și oferă, în mod constant, acces la oportunități investiționale exclusive.

Obiectivul nostru este de a răspunde cererii pieței, de aceea identificăm pentru investitori oportunități aflate în stadiu incipient și le transformăm în proprietăți valoroase pentru a obține o rentabilitate excepțională a investițiilor.

  • Dispunem de know-how relevant în domeniul investițiilor imobiliare
  • Avem un departament special de Investiții Imobiliare, format dintr-o echipă de consultanți experimentați
  • Punem la dispoziția clienților un portofoliu vast de proprietăți
  • Oferim în mod constant acces la oportunități investiționale exclusive, rezultate din reprezentarea exclusivă a Nordis a unor proiecte imobiliare
  • Identificăm, în mod continuu, pentru clienții noștri, variante investiționale cu profitabilitate crescută.

În funcție de tipul investiției imobiliare, randamentul este între 5% și peste 50%, raportat la un interval de 1 an.

Investițiile imobiliare cele mai accesibile sunt cele în proprietăți de închiriat. Randamentele, în acest caz, variază în funcție de sectorul imobiliar: rezidențial, office, comercial.

Un alt tip de plasament se referă la achiziția de proprietăți în stadiul de proiect al unui ansamblu rezidențial. Revânzarea imobilului, la finalizarea proiectului, poate aduce randamente între 15% și 40%.

Randamentele care pot depăși 40% sunt proiectele de dezvoltare imobiliară. În acest caz, sumele investite sunt mai mari, de aici rezultă și caracterul mai restrictiv al acestui tip de investiție.

Adresa

Andrei Muresanu 16, București

Telefon