Experiență de 5 stele la Nordis Hotel Mamaia: Allure Café și Elite Restaurant

Nordis Hotel Mamaia îmbină confortul desăvârșit al unităților de cazare cu facilități deosebite și servicii de 5 stele, la standarde internaționale. Allure Café și Elite Restaurant, componente ale mixului inedit de facilități Nordis Mamaia, sunt situate la parterul hotelului și conferă momentele de relaxare, socializare, destindere și răsfăț ale turiștilor care optează să își petreacă vacanțele pe litoral în Stațiunea Mamaia Nord.

Allure Café

Allure Cafe - Nordis Hotel Mamaia - Mamaia Nord

Designul cu accente vibrante și atmosfera deosebită conturează un loc special, unde fiecare detaliu este gândit pentru a impresiona. Fiecare zonă este o experiență în sine:
- Zona principală, unde aroma cafelei proaspăt râșnite se simte cel mai pregnant și induce o senzație plăcută, de euforie senzorială;
- Zona de library, un refugiu cu decor sofisticat unde cărțile inspiră către visare și mindfulness, iar băuturile fine dau o savoare aparte momentelor;
- Barul este locul experienței culminante a Cafenelei Allure, unde barmanii iscusiți pregătesc cocktailuri în mixologii speciale;
- Terasa cu vegetație luxuriantă adaugă cafenelei o notă de prospețime și naturalețe.

Sub acordurile live ale pianului, spectacolul de foc al soarelui care apune peste Lacul Siutghiol, privit din cafeneaua Allure, devine o amintire instagramabilă de #goldenhour.

Allure Café este deschisă zilnic, în intervalul orar 10:00 – 00:00, atât pentru turiștii cazați în hotel cât și pentru cei care doresc să petreacă momente speciale, savurând băuturi din meniul Nordis Hotel Mamaia.
Allure Café este locul ideal pentru o multitudine de activități: relaxare răsfoind o carte bună, întâlnire de afaceri, socializare cu prietenii sau momente de familie.

Elite Restaurant

Restaurant Elite Nordis Mamaia Hotel

Oaspeții Nordis Hotel Mamaia sunt întâmpinați în Elite Restaurant de o atmosferă elegantă și un decor sofisticat. Mesele impecabile, luminile ambientale, care adaugă o notă de intimitate și servirea profesionistă contribuie la o experiență de dining desăvârșită.

Restaurantul oferă experiențe culinare deosebite în cadrul tuturor meselor de peste zi. Preparatele fine dining, pregătite cu măiestrie de către echipa de bucătari condusă de Chef Claudiu Rusu, sunt acompaniate de băuturi extraordinare într-o gamă diversă, pentru a răspunde preferințelor variate ale turiștilor.

Dish-urile din meniul Elite Restaurant reprezintă o combinație între încântare vizuală și explozie de arome. Preparatele sunt pregătite cu ingrediente de cea mai bună calitate și cu maximă atenție la detalii.

Călătoria culinară în cadrul Elite Restaurant începe cu antreuri sofisticate, continuă cu feluri principale spectaculoase și este completată cu deserturi delicioase. Fiecare alegere răsfață oaspeții cu arome rafinate. iar selecția specială de vinuri potențează preparatele în asocieri perfecte.

Energia mării se simte extraordinar de pe terasa restaurantului Elite, iar spectacolul soarelui care coboară spre lac la apus, combinat cu preparatele delicioase, transformă fiecare seară într-un moment magic.
Restaurantul Elite este deschis atât turiștilor hotelului cât și publicului larg, zilnic, în intervalele orare 07:30 – 10:30 pentru mic dejun și 12:30 – 23:00 pentru prânz, cină și dish-uri „à la carte'.

Facilități Nordis Mamaia

Situat în Mamaia Nord, stațiune exclusivistă cu cel mai mare grad de popularitate de pe litoral, Nordis Hotel Mamaia este parte din cel mai mare ansamblu de leisure de 5 stele din Europa Centrală și de Est, conform Horwath HTL, lider global în consultanță și evaluare hotelieră și turistică.

Nordis Mamaia hotel & residence a fost conceput cu obiectivul de a schimba paradigma turismului pe litoralul românesc. Mixul de facilități de leisure, unic în România, permite turiștilor să petreacă vacanțe pe litoral în orice moment al anului, beneficiind de servicii de 5 stele, care respectă cele mai înalte standarde de ospitalitate, urmând exemplul destinațiilor de top din lume.

Vacanțele de 5 stele la Nordis Hotel Mamaia pot fi rezervate direct pe platforma www.nordishotel.ro
Oferta de investiție pentru apartamente de vacanță în cadrul ansamblului poate fi solicitată completând formularul de contact din site www.mamaia.nordis.ro