Nordis Architecture

Contribuim la esteticul urban prin proiecte cu design futurist

Nordis Architecture dezvoltă ansambluri inovatoare, menite să ofere experiențe unice, la cele mai înalte standarde, viitorilor proprietari.

Echipa Nordis Achitecture este formată din 17 profesioniști, coordonați de Bogdan Radu. Acesta are o experiență de peste 20 de ani în arhitectură, iar din 2010 este asistent la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, unde susține cursuri de ”Design de produs”.

Prin experiența și viziunea inovatoare,
Nordis Arhitecture a creat proiecte arhitecturale unice în România, transformând compania într-un etalon în domeniul ansamblurilor hoteliere și rezidențiale de lux din țară.

BOGDAN RADU

Managing Partner

Deține un master în urbanism și un doctorat în arhitectură, peste 16 ani în domeniu. Din 2010 este Asistent Universitar la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” pentru atelierele: Design de produs și Mobilier și Tehnologie și, prin prisma experienței sale, transferă din cunoștințele sale noii generații, pentru un viitor mai bun.

În prezent, Bogdan Radu ocupă funcția de Managing Partner Nordis Architecture și este responsabil de proiectele marca Nordis Group, care prin arhitectura și designul lor, sunt o referință în industrie.

01

02

03

04

05

06

07