Nordis Architecture

We contribute to urban aesthetics through projects with futuristic design.

Nordis Architecture develops innovative ensembles designed to offer unique experiences at the highest standards to future owners.

The Nordis Architecture team consists of 17 professionals, led by Bogdan Radu. He has over 20 years of experience in architecture, and since 2010, he has been an assistant at the "Ion Mincu" University of Architecture and Urbanism in Bucharest, where he teaches courses in Product Design.

Prin experiența și viziunea inovatoare, Nordis Arhitecture a creat proiecte arhitecturale unice în România, transformând compania într-un etalon în domeniul ansamblurilor hoteliere și rezidențiale de lux din țară.

BOGDAN RADU

Managing Partner

Deține un master în urbanism și un doctorat în arhitectură, peste 16 ani în domeniu. Din 2010 este Asistent Universitar la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” pentru atelierele: Design de produs și Mobilier și Tehnologie și, prin prisma experienței sale, transferă din cunoștințele sale noii generații, pentru un viitor mai bun.

În prezent, Bogdan Radu ocupă funcția de Managing Partner Nordis Architecture și este responsabil de proiectele marca Nordis Group, care prin arhitectura și designul lor, sunt o referință în industrie.

01

02

03

04

05

06

07