Nordis Brașov, apartamente de vacanță într-un paradis montan de 5 stele

Vrei să aloci mai multă atenție unui stil de viață sănătos și să petreci mai mult timp liber în aer curat de munte? Nordis Brașov, ansamblul hotel & residence localizat pe Strada Stejerișului, este o destinație de vacanță de 5 stele și o oportunitate reală de investiție, întrucât apartamentele premium sunt ușor de închiriat în orice anotimp și pot genera venit pasiv fără efort.

Proprietar sau turist, poți profita la maximum de frumusețea montană, obiectivele turistice și naturale ale zonei și de facilitățile ansamblului, în răsfățul serviciilor de 5 stele. Un concept integrat Hotel & Residence deschis tot timpul anului, Nordis Brașov este de interes atât pentru investitorii care optează să achiziționeze o proprietate de tip cameră în hotel, operată integral de către dezvoltator, cât și pentru cei care vor un apartament de vacanță într-o comunitate deosebită.

Brașovul oferă o diversitate de obiective și activități, indiferent de tipologia turiștilor: iubitori ai turismului cultural-istoric, practicanți ai turismului sportiv sau amatori ai escapadelor în natură. Evoluția economică și dezvoltarea regională accelerează nevoia unei și mai mari diversificări în domeniul imobiliar și al ospitalității. În acest sens, Nordis Group valorifică potențialul zonei în două sectoare de activitate, prin dezvoltarea ansamblului hotelier și rezidențial de 5 stele, Nordis Brașov.

Ansamblul este situat într-o zonă privilegiată, la 10 minute de Poiana Brașov și doar 5 minute de centrul istoric al orașului Brașov - Piața Sfatului și are avantajul unei vederi spectaculoase către natură.

Procesul de construire este în plină desfășurare: s-au finalizat deja piloții pentru sprijinirea malurilor cât și o parte din cei pentru fundație și s-a realizat amenajarea terenului în vederea construirii – drumuri de acces, platforme de lucru, nivelare și evacuare pământ. În prezent se continuă partea de fundație și pereții subterani.

Terenul de lucru este unul foarte dificil, cu o diferență de nivel de 28 de metri de la stradă la punctul cel mai de jos al proiectului, ceea ce implică utilizarea unor soluții și echipamente speciale. Fundația este constituită din sute de piloți forați la o adâncime de 11.90 m, iar pentru a realiza aceste forări folosim incluziuni armate cu diametrul de 600 cm.

Lifestyle de 5 stele în armonie cu natura

Natura este spectaculoasă în orice anotimp, iar conceptul de a avea chiar în inima muntelui acces la facilitățile și serviciile specifice unui stil de viață exclusivist, era până de curând doar un ideal.

Nordis Brașov este o colecție de experiențe premium. Iubitorii sporturilor de iarnă vor putea încheia zilele pline de adrenalină cu o sesiune de răsfăț la SPA sau cu momente de tihnă în apartamentul cu vedere spectaculoasă spre natură. Experiența de fine dining capătă o nouă însemnătate atunci când are loc într-un restaurant de 5 stele, cu priveliște panoramică, iar sentimentul de libertate oferit de piscina infinity aproape că îți taie răsuflarea.

De o grandoare aparte, proiectul se diferențiază de tot ce există în zona montană și îți oferă posibilitatea de a admira spectacolul naturii, dintr-o locație privilegiată.
Nordis Brașov este prevăzut cu 158 camere de hotel și 43 de apartamente rezidențiale, cu finisaje de calitate superioară și dotări premium. Serviciile de 5 stele precum room cleaning, room service, concierge și valet parking vor fi disponibile nu numai în hotel ci și pentru unitățile rezidențiale, iar proprietarii vor avea la dispoziție serviciul de property management în eventualitatea în care vor dori să le închirieze pentru un venit pasiv.

Astfel, chiar dacă sunt la distanță, proprietarii au certitudinea că unitatea este pe mâinile experților care se vor asigura că va fi întotdeauna pregătită pentru oaspeți. Astfel, proprietarul devine un investitor fără griji, care primește suma din închiriere, direct în cont. Pentru proprietățile din hotel, venitul anual garantat este de 7%, iar pentru apartamentele rezidențiale, venitul estimat se ridică la 10%.

30 de vacanțe - gratuit - Un avantaj pentru investiția în proprietățile din hotel este vacanța anuală, oferită gratuit timp de 30 de ani. Valoarea unei vacanțe este estimată la 2.000 Euro, ceea ce înseamnă un avantaj financiar considerabil.

Apartamente de vânzare la Munte - Nordis Brașov

Pe lângă facilitățile menționate, Nordis Brașov dispune de: 2 restaurante – gourmet și tradițional, parcare subterană, spații de depozitare pentru biciclete, stație de încărcat mașini electrice, 3 săli de conferință, loc de joacă, sală de fitness și cinema, ceea ce înseamnă că ansamblul este potrivit atât pentru vacanțele în familie cât și pentru evenimente business.

Avantajele unei investiții la Nordis Brașov

- Ofertă pre-sale: în stadiul de construire prețurile sunt mai avantajoase, iar disponibilitatea este mai mare, ceea ce înseamnă că ai prioritate în a-ți alege unitatea preferată;
- Investiție de viitor: apartamentele se apreciază în timp, iar realitatea a dovedit deja acest lucru – investitorii ansamblului de la mare (etapa 1) beneficiază deja de o apreciere de până la 46% în 2 ani;
- Proprietar sau rezident într-un hotel de 5 stele: poți opta pentru achiziția unei camere de hotel – primul produs financiar de investiție garantat cu o proprietate imobiliară din România sau poți fi proprietarul unui apartament de vacanță în cadrul unui ansamblu de 5 stele, beneficiind de toate facilitățile și serviciile acestuia;
- Administrarea proprietății: Nordis Group își asumă administrarea ansamblului pentru minim 30 de ani, pentru ca standardul de calitate să se mențină la același nivel, iar la cerere, poți solicita serviciul de property management pentru închirierea unității dacă nu dorești sau nu ai timp să te ocupi direct;
- Localizare premium: oportunitatea de a deține o proprietate într-un mare centru regional de business și printre cele mai căutate zone turistice din țară, acum și cu legătură directă către marile țări ale lumii, prin prisma noului Aeroport Internațional Brașov – Ghimbav, aflat la 15 min distanță cu mașina.
Brașovul este cel mai important județ din regiunea de dezvoltare de centru a României – care a reușit cea mai bună creștere economică în 2022, cu 7,9%, mult peste media națională de 4,8%, este clară perspectiva de crește, ceea ce sporește atractivitatea investițiilor imobiliare.
Investițiile în infrastructură vor fi întotdeauna un factor care determină creștere, dezvoltare, evoluție. Aeroportul Brașov - Ghimbav – o investiție macro realizată, în valoare de 140 milioane de euro, va atrage multe alte investiții în zonă și implicit, crește și piața imobiliară.

Economia crește, apar noi locuri de muncă, oamenilor le este acum și mai accesibil să călătorească, economisesc timp și astfel, Brașovul reprezintă pentru toată lumea un județ în care calitatea vieții a crescut.

Ai N* motive să devii proprietar la Nordis Brașov 5*****, unde fiecare zi este o experiență prețioasă și fiecare investiție, o reușită. Nu uita că până la finalul anului 2023, TVA este redus la 5% pentru unitățile până în 120.000 euro, urmând ca din Ianuarie 2024 să se majoreze la 9%. Acum este momentul să decizi asupra viitorului economiilor tale!