fbpx

Nordis Residence – Herastrau Park

Nordis Development vine cu o promisiune de stil și calitate, cu o abordare care s-a format de-a lungul a 11 ani de experiență și implicare în fiecare stadiu al unui proiect imobiliar.

Ne place să inovăm și să creștem, să descoperim și să abordăm noi teritorii în dezvoltarea imobiliară.

Nordis Mamaia este cel mai mare hotel de 5***** de pe litoralul Mării Negre din România. Localizat în Mamaia Nord, proiectul se întinde pe o suprafață de 80.000 mp, are în componență 729 camere de hotel, magazine, cinematograf, săli de conferință și cel mai mare SPA dintr-un hotel de pe litoralul românesc.

Situat chiar lângă plajă, Nordis Mamaia oferă atât o locaţie excelentă pentru vacanţă, cât și o investiţie sigură și profitabilă.

Nordis Sinaia este cel mai mare hotel de 5 ***** din Sinaia, cu 164 de camere, restaurant și SPA, situat aproape de cota 1400 și la doar 200 de metri de Gondola către pârtiile de ski.

Hotelul oferă studiouri simple și duble cu facilități premium și creează cadrul perfect pentru relaxare și armonie.

Este un ansamblu care îmbină un nou nivel de “luxury style” cu cea mai bună locație din București, cartierul Primăverii. Clădirea are 5 etaje, zonă elegantă de recepție și spațiu comercial la parter.

Te bucuri de o priveliște minunată, ești ferit de agitația orașului, dar, în același timp, ai toate facilitățile cotidiene la o distanță de mers pe jos.

Nordis Residence Herăstrău Park este un proiect rezidențial premium, localizat în zona de Nord, Cartierul Francez, ce îmbină preocuparea pentru estetic cu grija pentru funcționalitate, eficiență și protejarea mediului.

Cele 29 de apartamente care alcătuiesc imobilul au câte 2, 3 sau 4 camere, având alocate locuri de parcare în garajul subteran al clădirii.

Nordis Residence Herăstrău Park este situat pe Soseaua Nordului 96 U, în frumosul și exclusivistul cartier Herăstrau – Sat Francez.

Nordis Residence Băneasa Lake este un proiect rezidențial avangardist situat în zona de nord a Bucureștiului. Ansamblul va avea 67 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere.

Complexul beneficiază de o locație privilegiată, lângă Lacul Băneasa, într-o zonă cu infrastructură total nouă și în apropierea celui mai nou pol de business al capitalei.