fbpx

Noile tendințe pentru anul 2020 în domeniul imobiliar

Noile tendințe pentru anul 2020 în domeniul imobiliar

În România, domeniul imobiliar a cunoscut o creștere fulminantă anul trecut. S-a depășit borna de un miliard de euro – o creștere cu 7% față de 2019, deci putem spune că a fost o perioadă excelentă în real estate. Ce ne pregătește 2020 pentru noul an, aflăm de la specialiștii Nordis Group.

Pentru 2020, se prognozează o continuare a trendului ascendent în domeniul imobiliar. 2020 se anunță unul prolific atât pentru spațiile office și industriale, cât și pentru locuințele obișnuite – garsoniere, apartamente de două, trei sau patru camere.

 

Imobilele spațioase, poziționate în apropierea spațiilor verzi, în top

Clienții vor opta și mai mult pentru locuințe spațioase, luminoase, confortabile, aflate în apropierea spațiilor verzi, imobile prietenoase pentru copii și animalele de companie. Astfel, pentru 2020 se prefigurează o creștere a calității proprietăților, aspect pe care Nordis îl tratează cu deosebită exigență.

De asemenea, se preconizează și o creștere a numărului de cumpărători care vor achiziționa locuințe de vacanță, motiv pentru care Nordis Group se concentrează în acest moment pe realizarea hotelurilor Nordis Mamaia și Nordis Sinaia.

 

Locuințele cu scop investițional, din ce în ce mai căutate

Spiritul antreprenorial a cunoscut o evoluție importantă în România ultimilor ani. Astfel, din ce în mai mulți români cu viziune de întreprinzător sunt interesați de achiziționarea unor imobile în scop investițional. Trendul ascendent va continua și în 2020, asta în condițiile în care procentul celor care cumpără o casă, un apartament ori o garsonieră pentru a obține venit din chirie a ajuns aproape de 15%.

Achiziționarea locuințelor în scop investițional capătă din ce în ce mai mult teren, în special în zona de nord, respectiv nord-vest a Capitalei, în apropierea zonele de birouri. Totul, în contextul în care forța de muncă tânără știe foarte bine că timpul este cea mai importantă resursă, iar traficul din București este din ce în ce mai sufocant.

 

2020 cu obiective îndrăznețe pentru Nordis

Nordis Group lucrează deja pentru atingerea obiectivelor stabilite pentru 2020. În acest an se demarează lucrările la Nordis Sinaia – cel mai mare hotel din celebra stațiune montană și la faza a doua a proiectului Nordis Residence Băneasa. În plus, se vor continua lucrările la Nordis Mamaia – cel mai mare hotel de pe litoralul românesc, urmând să fie inaugurat în vara anului 2021.

Nordis Sinaia va fi amplasat aproape de Cota 1400, la doar 500 de metri de Gondolă și pârtiile de ski. Hotelul oferă studiouri cu facilități premium și creează cadrul perfect pentru relaxare și armonie.

Hotelul din Mamaia va fi localizat în nordul stațiunii, între zona de cluburi și Phoenicia Resort și va fi format din două clădiri, fiecare cu câte 11 etaje și circa 730 de camere de hotel. Camerele vor putea fi închiriate atât în regim hotelier, dar și cumpărate, respectiv utilizate ca sursă de venit pasiv – citește mai multe AICI.

 

#NordisNews