Nordis Group anunță recrutarea a patru noi specialiști de top pentru consolidarea operațiunilor

București, 2 septembrie 2021 - Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale de 5 stele din Romania, anunță extinderea echipei Nordis Hotels cu patru numiri în funcții cheie de management, recrutati din cadrul celor mai reputabile lanturi hoteliere din lume. Acestia se alatura Nordis Hotels, pentru a sustine viziunea dezvoltatorului de a crea un nou standard al serviciilor de 5 stele în România.

Nordis Group abordeaza o strategie de recrutare aparte, care pune accentul pe cladirea unor echipe formate din experti, lideri premiati, persoane al caror talent si performante deosebite sunt recunoscute la nivel national, cat si pe piata internationala.

Luna Septembrie marcheaza o etapa importanta pentru Nordis Hotels care si-a extins echipa cu patru profesionisti, cu experienta notabila în industria ospitalității din teritorii precum: Germania, Spania, Belgia, Italia, Azerbaijan, UK, Emiratele Arabe Unite, Oman, China si Rusia, care astazi ocupa, in cadrul Nordis Hotels, pozitii de top in departamentele de marketing si vanzari, cazare, F&B/gastronomie si financiar.

Mirela Bejan, anterior Director de Marketing în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu o experiență de peste două decenii în industria hotelieră locală și internațională, va ocupa pozitia de Director Vânzări și Marketing, Nordis Hotels. Numeroase titluri și premii precum “Manager of the year”, “Event Management Team of The Year” sau “Worldwide Leadership Diamond Award” marcheaza performantele Mirelei in event management si leadership.

Pe parcursul carierei de peste 25 de ani in industria hoteliera, Cristian Janz - Director de Cazare Nordis Hotel Mamaia, a acumulat o experienta internationala in peste 9 tari, in care a manageriat echipe de peste 350 angajati in hoteluri precum Marriott, Ritz-Carlton, Ramada sau Renaissance.

Elena Georgescu ocupa funcția de Director Economic, in cadrul Nordis Hotels, iar înainte de a se alătura echipei Nordis, a activat in rețeaua Accor. Are o experiență de peste 20 de ani în hotelarie, perioadă în care a contribuit la deschiderea a 3 hoteluri in Romania, ocupand pozitii de Director Financiar, precum si Director General.

Claudiu Rusu este Executive Chef pentru Nordis Hotel Mamaia, contribuind cu o vasta experiență de peste două decenii în domeniu. Timp de 19 ani, Claudiu a lucrat ca Executive Sous Chef alaturi de Princess Cruises, lideri mondiali in croaziere de lux, cu peste 2 milioane de pasageri în destinații de top din întreaga lume.

Claudiu va asigura pentru Nordis Hotel Mamaia expertiza necesară asigurării unui nivel ridicat în tot ceea ce înseamnă componenta gastronomică și în sporirea gradului de calitate a ospitalității.

„Vrem sa demonstram că lucrurile se pot face fără compromis și în România. Dar nu am reuși să facem asta fără unii dintre cei mai buni oameni în domeniile lor de activitate. Cu aceste patru noi numiri, suntem încrezători că planurile pe care le avem în derulare vor fi implementate cu succes și că le vom putea oferi tuturor oaspeților noștri servicii și beneficii la cel mai ridicat nivel al așteptărilor”, a declarat Bogdan Saitos, Managing Partner Nordis Hotels.

Despre Nordis Group

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor de lux. Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Architecture, Nordis Travel și Nordis Property Management.