Nordis Mamaia, locația ideală pentru vacanțe în familie, în Mamaia Nord  

Cele mai frumoase experiențe de vacanță se trăiesc în familie! Planificarea vacanțelor cu familia este însă o adevărată provocare, în încercarea de a identifica varianta potrivită atât pentru nevoile și preferințele copiilor cât și pentru cele ale părinților și bunicilor. Nordis Mamaia este destinația de vacanță ideală pentru familii. Situat în Mamaia Nord, resortul oferă confort, siguranță, servicii de 5 stele și o varietate de facilități, pentru ca fiecare membru al familiei să petreacă o vacanță extraordinară, așa cum și-o dorește.

Nordis Mamaia - destinație de familie la standard de 5 stele, în România

Călătoria împreună cu familia implică și momente cu provocări, mai ales atunci când implică și copiii cu vârste mici și foarte mici. Vacanțele în România sunt cele mai potrivite în acest caz, iar avantajul Nordis Mamaia pentru familiile cu copii este constă într-o gamă completă de facilități și servicii de 5 stele, chiar pe litoralul românesc.
Situat în Mamaia Nord, la doar 2 ore de condus față de București, Nordis Mamaia este potrivit inclusiv pentru vacanțele organizate last minute, situații des întâlnite în familiile cu copii, dar și pentru escapadele neplanificate, din dorința de a oferi celor mici noi opțiuni pentru distracție, în timp ce părinții au parte de relaxare.
Prin faptul că este deschis tot timpul anului și dispune de facilități funcționale în orice anotimp – piscine interioare, restaurante și cafenele, locuri de joacă, galerie comercială – Nordis Mamaia este destinația de vacanță care oferă familiilor posibilitatea de a se destinde și de a petrece timp împreună într-un mediu relaxant, de fiecare dată când simt nevoia unei pauze de la agitația vieții cotidiene.
Datorită poziționării în Mamaia Nord, între Marea Neagră și Lacul Siutghiol, Nordis Mamaia favorizează efectele Blue Health pe tot parcursul anului. Timpul petrecut pe plajă și activitățile realizate în apa mării instaurează bunăstarea fizică și psihică a tuturor membrilor familiei, având efecte miraculoase de prevenție și tratare pentru o multitudine de afecțiuni. Copiii se dezvoltă armonios în proximitatea mediului marin, care le este stimulează creativitatea și procesul de gândire, îmbunătățindu-le considerabil somnul.
 

Confort pentru toată familia, la Nordis Mamaia

Vacanțele cu copiii impun anumite rigori privind programul, alimentația, igiena și spațiul personal. Ghidați de aceste aspecte, părinții caută destinații de familie care oferă confort ridicat pentru toți membrii familiei, servicii personalizate și acces rapid la zonele de relaxare, de luat masa și de joacă.
În cadrul Hotelului Nordis Mamaia, este disponibilă o varietate de camere de hotel, constituită din 9 tipuri de unități care pot acomoda de la cupluri, la familii cu 3-4 membri și pânâ la familii extinse, formate din 5 membri.
Camerele sunt spațioase, amenajate modern și dotate cu tehnologie de ultimă generație, pentru un confort superior. Acestea dispun de terase generoase, cu vederi spectaculoase către mare și lac, oferind copiilor ocazia de a petrece cât mai mult timp în aer liber și spațiu suficient pentru a-și consuma energia specifică vârstei.
Serviciile de curățenie, room service și concierge vin în întâmpinarea părinților pentru a simplifica activitățile și a elimina rutina din vacanțele în familie. Personalul calificat răspunde cu plăcere oricărei solicitări, indiferent de particularitate.
Accesul în toate zonele Hotelului Nordis Mamaia se realizează facil și totul este la îndemână. Lifturile moderne asigură transfer rapid de la parter către camere și viceversa, numărul și capacitatea acestora fiind suficiente pentru a evita aglomerarea.
Hotelul dispune de numeroase toalete care deservesc atât zona de lobby, cu restaurante și cafenele, precum și toalete cu duș în zona de piscine interioare. Pentru cazurile în care apar solicitări individuale, personalul hotelului este prezent la fiecare pas și oferă ajutor și suport.

Facilități pentru familii la Nordis Mamaia

Copiii nu au voie să se plictisească în vacanțe, iar la Nordis Mamaia părinții nu trebuie să își facă griji pentru acest lucru. La Nordis, vacanțele în familie sunt pe cât de distractive pentru copii, pe atât de relaxante pentru părinți, datorită mixului de facilități disponibil: 5 piscine interioare, restaurant fine dining, cafenea cu terasă și library, lounge bar, galerie comercială de lux, loc de joacă și programe cu animatori.
Zona de piscine interioare este locul perfect pentru wellbeing în familie. Vitality Pool, Aquatonic Pool, Jacuzzi și Salt Pool sunt zonele unde adulții au parte de relaxare deplină și terapii acvatice diverse, cu beneficii majore pentru sănătate.
Piscina interioară dedicată copiilor dispune de 2 niveluri de adâncime, fiind potrivită pentru copii de diverse vârste și este dotată cu accesorii colorate și pulverizatoare, care stârnesc creativitatea și pofta de joacă.
Locul de joacă din cadrul Hotelului Nordis Mamaia este spațiul unde copiii își petrec timpul în siguranță, socializează cu alți copii din aceeași clasă socială și au parte de activități recreative alături de echipa de animatori.
piscina copii - Destinatie de familie - Nordis Hotel Mamaia - Mamaia Nord
Zona de library din cadrul cafenelei Allure este locul unde copiii și părinții pot experimenta momente de conectare în familie răsfoind o carte, în timp ce savurează o băutură adaptată vârstei.
Modern amenajat, spațios, Restaurantul Elite îmbine la momente delicioase. Preparatele sunt adaptate tuturor vârstelor și unei game variate de preferințe și gusturi: de la dish-uri extravagante la mâncăruri sănătoase, de la delicii internaționale la bucătărie românească.
Cafeneaua Allure și Restaurantul Elite dispun de terase amenajate cu vegetație luxuriantă, pentru o atmosferă naturală, revigorantă,
Baccarat Bar este zona de lounge situată deasupra recepției, un spațiu intim ideal pentru momente de delectare sau discuții relaxate.
Galeria comercială de lux TERMINAL OF FASHION oferă oaspeților ocazia de a se destinde cu experiențe exclusiviste de shopping. Aceștia își pot completa garderoba cu piese din cele mai noi colecții ale renumitelor case de modă precum: Valentino Garavani, Dolce & Gabbana, Ermanno Scervino, Philipp Plein, Billionaire, Saint Laurent, Jimmy Choo, Gianvito Rossi, Lanvin, Aquazzura, Mach & Mach, Santoni și multe altele.
Varietatea de facilități disponibile la Hotelul Nordis Mamaia asigură vacanțe extraordinare pentru întreaga familie și oferă alternative extraordinare pentru petrecerea timpului, inclusiv în intervalele orare când soarele nu este potrivit pentru expunerea pe plajă a celor mici, în zilele foarte călduroase sau atunci când vremea este capricioasă.

Siguranță în vacanță, la Nordis Mamaia

În alegerea destinației potrivite pentru vacanțele în familie, siguranța copiilor este la fel de importantă precum facilitățile disponibile și confortul de care beneficiază.
Hotelul Nordis Mamaia dispune de pază, protecție și supraveghere video 24h/7, iar programele de animație pentru copii se desfășoară în cele mai sigure condiții, sub supravegherea unui personal calificat. Astfel, părinții se pot relaxa în voie, în timp ce micuții lor se distrează.
Alimentele și băuturile comercializate în cadrul hotelului sunt de cea mai înaltă calitate și reflectă poziționarea de 5 stele a locației, iar în cazul unui regim alimentar special, oaspeții pot solicita preparate adaptate nevoilor personale.
Spațiile Hotelului Nordis Mamaia sunt amenajate respectând cele mai riguroase măsuri de siguranță:
  • Piscina pentru copii dispune de accesorii sigure, iar nivelul apei este redus;
  • Lifturile au sisteme de siguranță integrate;
  • Camerele sunt dotate cu sistem avansat de securitate, care monitorizează ușa, ferestrele și baia și atenționează în eventualitatea apariției unui pericol;
  • Balustradele teraselor sunt realizate din sticlă dublu stratificată, securizată.
Nordis Mamaia este destinația ideală pentru familii, unde conectarea părinte – copil și energia bună tronează asupra fiecărui moment și conturează experiențe de vacanță memorabile.
În contextul în care agitația cotidiană privează tot mai mult părinții și copiii de timp petrecut împreună, iar tehnologia acaparează progresiv viețile celor mici, Hotelul Nordis Mamaia din Mamaia Nord oferă cadrul ideal pentru a crea amintiri de familie extraordinare, fiind o locație de poveste atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.
Rezevarea unui sejur poate fi efectuată pe platforma nordishotel.ro
Pentru achiziția unui apartament de vacanță în ansamblul hotel & residence de 5 stele Nordis Mamaia, completați formularul de mai jos și veți fi contactat de către un consultant de vânzări.