fbpx

1

Top 5 proprietăți de lux în portofoliul Nordis Real Estate

Proprietățile imobiliare au fost mereu considerate printre cele mai sigure investiții, indiferent dacă sunt cumpărate pentru a fi închiriate sau pentru a fi revândute ulterior. La întrebarea dacă este încă o idee bună să investești în acest domeniu, milionari faimoși, care și-au clădit averea cumpărând și deținând proprietăți, spun un “da” răsunător.

Și, mai spun ei, cel mai bun pariu sunt investițiile în proprietăți rezidențiale care produc venituri din închiriere pe tot parcursul anului. Iar cei care aleg această direcție, trebuie doar să înțeleagă ce taxe sau costuri suplimentare sunt implicate.

Experții în investiții imobiliare sunt atenți la tipurile de proprietăți pe care le cumpără, în general, ei dețin proprietăți de lux în locații foarte bune care oferă un flux de numerar constant și un potențial mare ca valoarea să crească în cazul unei revânzări.

“Imobiliarele nu sunt la fel de vulnerabile la fluctuațiile pe termen scurt precum piața bursieră, de exemplu. Prin cumpărarea unei proprietăți dețineți un activ tangibil și există o oportunitate de rentabilitate mai mare și mai consistentă decât în cazul altor investiții” spune Robert Martinez, fondator și CEO al Rockstar Capital, o firmă de investiții imobiliare cu active de peste 330 milioane USD în administrare.

 

Care sunt top 5 proprietăți de lux în portofoliul Nordis Real Estate?

1. O vilă aflată în cea mai exclusivistă zonă din București, în Primăverii. Construită în perioada interbelică, are elemente arhitecturale deosebite, soluții de amenajare și finisaje de calitate premium. Piatra naturală și esențele de lemn folosite la finisaje sunt în armonie cu mobilierul și dotările de ultimă tehnologie.

Preț de listă: 2.700.000 €

       

2. Vilă de lux în zona Pipera. Beneficiază de piscină exterioară de 74 mp, saună cu piscină finlandeză, teren multifuncțional tartan, curte și grădină. Domeniul dispune de o arhitectură unică, cu spații de agrement generoase, grădină cu vegetație matura iar vila are vedere liberă și finisaje premium.

Preț de listă: 2.450.000 €

 

3. Vilă cu grădină și curte în zona Pipera-Iancu Nicolae. Proprietatea are o suprafață totală de 901 mp, compartimentată in zonă de living, 7 dormitoare, 7 dressing-uri, 7 băi, bucătărie închisă și 3 terase. Este complet mobilată și utilată și dispune de 4 locuri de parcare exterioare și 2 locuri în garaj.

Preț de listă: 2.000.000 €

4. Vila în zona Pipera – British School. Situată într-o zonă liniștită, aproape de pădure, proprietatea are o arhitectură deosebită, spații de relaxare generoase, piscină interioară, sauna, sală de fitness și grădină. Dispune de finisaje premium, sistem de spraveghere video și se vinde parțial mobilată și echipată cu electrocasnice încorporate.

Preț de listă: 1.950.000 €

   

5. Apartament penthouse, lângă parcul Herăstrău. Situat în complexul Cortina Residence, are o arhitectură recunoscută la nivel național, câștigând locul I la Bienala Națională de Arhitectură 2016. Apartamentul este complet mobilat și utilat, amenajat de architect în tonuri neutre, cu un concept original și inovativ.

Preț de listă: 890.000 €