Apartament de inchiriat Floreasca

Nordis va prezinta, spre inchiriere, un apartament mobilat complet, cu 2 camere, situat in imobil 2008 din zona rezidentiala Floreasca – Compozitori. Imobilul beneficiaza de supraveghere video, lift si este structurat P+5.

Apartamentul are o suprafata utila de 77mp + terasa 9 mp, initial a fost un apartament de 3 camere. Zona de living are o suprafata de 33mp, bucataria este partial inchisa, are 10 mp si este complet mobilata si utilata cu echipamente noi, masina de spalat vase, frigider, centrala proprie. Dormitorul are 15 mp, este mobilat cu un dulap generos pentru haine, baia mare este echipata cu cada si masina de spalat dar exista si un wc secundar. Finisajele folosite sunt: pardoseala bambus in Living si Dormitor, gresie portelanata in bai, bucatarie si hol. De asemenea, apartamentul este dotat cu TV- LCD 81cm, jaluzele electrice, geamuri termopan cu plasa, centrala termica proprie si A/C in living, dormitor si bucatarie .

Pentru masina dumneavoastra este alocat un spatiu de parcare de 18 mp exterior (in fata imobilului).

Apartamentul are o locatie excelenta, intr-o zona verde si linistita, in imediata vecinatate se afla restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa, Parcul Floreasca, Mall Promenada.

Pentru inchiriere sunt solicitate 2 luni avans + 1 luna garantie.
Disponibil dupa data de 15 decembrie 2018 sau ianuarie 2019.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Complet
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta