Apartament de inchiriat in zona Floreasca – Ultimul etaj

Nordis va prezinta, spre inchiriere, un apartament tip penthouse, cu 3 camere, situat in imobil nou, rezidential, din zona Floreasca. Imobilul este finalizat in 2014, structurat S+P+3+4R si beneficiaza de un concept arhitectural inspirat din perioada interbelica, are lift de 4 persoane, parcare, incalzire prin unitati separate pe apartament.

Apartamentul prezentat se afla la etajul 4/4 al imobilului, are o suprafata totala de 138 mp, din care utila interioara de 108 mp + 30 mp terasa si balcon si este compartimentat astfel: hol de intrare, living de 38 mp, bucatarie inchisa (echipata cu frigider, cuptor electric, plita electrica, hota, masina de spalat vase, debara), 2 dormitoare mobilate cu dressing, doua bai, balcon si terasa de 26.75 mp. Materialele folosite pentru finisaje sunt de calitate superioara: parchet lemn, granit in bai dar si in spatiile comune alte imobilului, usi Pinum) iar vederea, de la acest nivel, este libera, spectaculoasa catre lacul Floreasca si catre Herastrau. Apartamentul se ofera spre inchiriere pentru prima data, nu a mai fost locuit si se poate mobila complet, la cerere. Datorita ferestrelor din podea pana in tavan, apartamentul este foarte luminos iar acest spatiu are si feretre iluminator in tavan pe hol si in bucatarie, datorita carora spatiile sunt bogat luminate tot timpul zilei, dand, totodata si impresia de spatiu foarte mare.

In subteran aveti asigurat 1 loc de parcare.

In imediata vecinatate se afla Parcul Verdi, Promenada Mall, magazine si restaurante populare in zona, centre medicale, scoli si gradinite.

Avantaje si Facilitati

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Dressing
  • Mobilat
  • Parțial
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta