Apartament de vanzare Herastrau – Nordului

Nordis va prezinta spre vanzare un apartament de lux, cu 4 camere localizat langa parcul Herastrau si Soseaua Nordului, intr-un imobil cu 6 etaje, ce dispune de paza pentru siguranta locatarilor. Construit in 2015, cladirea are o locatie excelenta si o arhitectura moderna.

Apartamentul se afla la etajul unu, are o impartire functionala, cu spatii vitrate largi, rezultatul fiind un spatiu aerisit si luminos. Suprafata utila este de 120 mp si este impartita astfel:

– zona de zi, formata din living luminos gratie spatiilor vitrate mari si accesului catre una dintre cele 3 terase si bucatarie inchisa, mobilata si utilata cu electrocasnice incorporabile si zona de dinning;
– zona de noapte, despartita de cea de zi prin holul ce dispune de multiple spatii de depozitare, cuprinde 3 dormitoare spatioase, modern mobilate, 3 bai, dressing, 2 terase ce ofera o mai buna luminozitate dormitoarelor.

Finisajele folosite, mobilierul si obiectele sanitare sunt de foarte buna calitate, atent selectate in vederea evidentierii spatiului. Complet mobilat si utilat, apartamentul este potrivit mutarii imediate a viitorilor rezidenti.

Apartamentul este inchiriat pana in luna August 2019, cu 1.400 Euro / luna.

Parcul Herastrau este chiar la iesirea din bloc, alaturi de restaurante exclusiviste, cluburi mondene, lounge-uri intime, shopping centers, precum si scoli, gradinite, centre medicale, centre spa.

Avantaje si Facilitati

  • Mobilat
  • Complet
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta