Apartament de Vanzare Herastrau – Penthouse exclusivist

Penthouse – Duplex stradal pe Soseaua Nordului! Situat in prima linie, acest apartament ofera o vedere superba asupra parcului Herastrau.

Avand orientarea Est, Sud si Vest, apartamentul are o suprafata utila de 245 mp, este insorit pe toata perioada zilei, iar finisajele folosite sunt Premium. Impartirea este practica, dupa cum urmeaza:

Etajul 5: Intrarea in apartament se face pe un hol lat, cu spatiu de dressing si depozitare, apoi intram in zona de living, ce ofera o priveliste frumoasa asupra parcului. Din living putem iesi direct pe terasa circulara, ce inconjoara etajul 6. Tot aici gasim zona de dining, bucataria (deschisa, dar care se poate inchide usor), grup sanitar, camera separata pentru spalatorie si accesul catre zona de noapte cat si scarile catre etajul 6.

In zona de noapte intram pe un hol ce permite accesul in 2 dormitoare secundare, fiecare cu iesire pe terasa circulara, deservite de un dressing spatios pe hol, dormitorul matrimonial cu baie proprie si cu o zona separata de dressing si 2 bai, una dintre ele fiind amenajata cu o sauna.

Etajul 6 : Urcand pe scara intram intr-o camera amenajata momentan ca spatiu de relaxare, cu acces catre 2 terase mari.

In garajul imobilului aveti rezervate 3 locuri de parcare. Daca aveti nevoie de mai mult spatiu de depozitare, unul din locurile de parcare poate fi amenajat ca si boxa.

Imobilul este recunoscut pentru fatada eleganta, moderna si o pozitie unica.

Va invitam sa deveniti proprietarul unui apartament special.

Avantaje si Facilitati

  • Mobilat
  • Parțial
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta